m-audio fast track 2 usb VS. m-audio m track duo ses kartı / hangisi daha iyi / Ses Kartı

arkadaşlar aktif olarak m audio m track serisini kullanıyorum. dün dayımın evindeki stüdyoda eski ekipmanların arasında m audio fast track 2 vardı. kendisinden almayı düşünüyorum. fast 2, m-track serisine göre daha çok daha pahalı ve eskiden çok kullanıldığını biliyorum ama m track modeline göre çok daha eski bir ses kartı olarak kalıyor. emin olamadım. internette pek detaylı karşılaştırmasını bulamadım sizce hangisi daha iyi

Ben hala m audio fast track 2 kullanıyorum, usb arayüzü eski 1.0 sanırım , m-track solo ile aynı cihazlarmış gibi geldi (tabi usb veri hızı vs güncellenmiştir), sadece sanki dış kasa değişmiş gibi geldi, giriş çıkışlar aynı, m-track duo da 2 giriş var. Kısacası sendeki alet daha güncel ve daha iyi bir cihaz olabilir (gecikme değerleri vs.)

Ben hala m audio fast track 2 kullanıyorum, usb arayüzü eski 1.0 sanırım , m-track solo ile aynı cihazlarmış gibi geldi (tabi usb veri hızı vs güncellenmiştir), sadece sanki dış kasa değişmiş gibi geldi, giriş çıkışlar aynı, m-track duo da 2 giriş var. Kısacası sendeki alet daha güncel ve daha iyi bir cihaz olabilir (gecikme değerleri vs.)
bende öyle düşünüyorum. fikrin için sağol. benimkiyle devam edicem gibi

Geri