m-audio fast track 2 usb VS. m-audio m track duo ses kartı / hangisi daha iyi / Ses Kartı

arkadaşlar aktif olarak m audio m track serisini kullanıyorum. dün dayımın evindeki stüdyoda eski ekipmanların arasında m audio fast track 2 vardı. kendisinden almayı düşünüyorum. fast 2, m-track serisine göre daha çok daha pahalı ve eskiden çok kullanıldığını biliyorum ama m track modeline göre çok daha eski bir ses kartı olarak kalıyor. emin olamadım. internette pek detaylı karşılaştırmasını bulamadım sizce hangisi daha iyi

Ben hala m audio fast track 2 kullanıyorum, usb arayüzü eski 1.0 sanırım , m-track solo ile aynı cihazlarmış gibi geldi (tabi usb veri hızı vs güncellenmiştir), sadece sanki dış kasa değişmiş gibi geldi, giriş çıkışlar aynı, m-track duo da 2 giriş var. Kısacası sendeki alet daha güncel ve daha iyi bir cihaz olabilir (gecikme değerleri vs.)

Ben hala m audio fast track 2 kullanıyorum, usb arayüzü eski 1.0 sanırım , m-track solo ile aynı cihazlarmış gibi geldi (tabi usb veri hızı vs güncellenmiştir), sadece sanki dış kasa değişmiş gibi geldi, giriş çıkışlar aynı, m-track duo da 2 giriş var. Kısacası sendeki alet daha güncel ve daha iyi bir cihaz olabilir (gecikme değerleri vs.)
bende öyle düşünüyorum. fikrin için sağol. benimkiyle devam edicem gibi

olm nasıl dayınız var la.. benim bir dayım kültablası kokuyor, köydeki arsaya çökmüş kiraya vermiş, diğerlerini de satalım vekalet verin diye tuturuyor. diğeri standart klasik bir adam. kendi evini kendi inşa etmişti zamanında

Geri