Şimdi forumdaki abilerimizden birisi gelecek "ömürlük gitar yoktur , ekipman ihtiyacı her zaman değişir." diyecek. Haklılar ben de onların dediğini aktarmış oldum. Zamanında Rota Müzik diye bir mağazadan gitar almıştım sahte gelmişti , sapında eğrilik vardı. Tabi o zamanlar bir şey olmaz diye değiştirmedim ama ilerledikçe ses bozukluğu kulağımı tırmalamaya başladı (sap ayarı yapılmıyor direkt sap yamuk ekseni falan değil). Ben de sattım , geçen günlerde yenisini aldım ama asla hepsiburada n11 gibi mağazalardan almamaya kararlıyım. Sen de Zuhal , Do-re gibi mağazalardan bakmalısın bence. Ha teşhir olayına gelince , gitar zaten çalınmak içindir görüşüne sahibim. Bu yüzden birinin alıp denemesi sorun değil. Zaten elektro gitar gibi denerken bendli sololar falan denenmeyecek açık pozisyon akorları basıp bırakacak adam ama teşhir ürünüyse kesinlikle indirimle alınmalı , diğer mağazalar da büyük indirimlerle satıyor. Kalan son gitar olması da sıkıntı olmaz bence , belki stoklarına sadece 1 tane girmiştir ya da 3 tane girdiyse de ha ilkini almışsın ha sonuncusunu ne fark eder.?