Z
zarkabul
Demolarını dinledim ilk önce bu grubun, çok hoşuma gitti, özellikle "bittersweet". Kaliteli müzik yapıyolar. Dedim biraz araştırıyım, kimdir bunlar, necidir, fakat hiçbişey bulamadım haklarında. Dedim heralde yeni bi gruptur, daha tanınmamış pek. Sonra bigün rockmarket izliyordum, sunucu "şu anda yanımızda magick var, hoşgeldiniz" falan dedi, aha dedim gökte ararken yerde buldum adamları, adam "hoşbulduk" deyince şaşırdım 😱 ben finlandiyalı yada norveçli bi grup sanıyordum, meğer türklermiş 😆 O günkü canlı performansları çok iyiydi, doyurdu beni bayağı.
Sonra bi arkadaşım odtü yü kazanmıştı geçen sene, onlarla tanışmış, hatta onlardan ders almış falan, adam bi geldi buraya, resmen şov yapıyo gitarla, kendi de şaşırıyo ben nası böyle oldum diye 🙂
Uzun lafın kısası (çok konuştum galiba!) Magick sağlam bi grup, dinlenmesi gereken bi grup, albümlerini bekliyorum sabırsızlıkla, çıksın hemen alıcam.
Sonra bi arkadaşım odtü yü kazanmıştı geçen sene, onlarla tanışmış, hatta onlardan ders almış falan, adam bi geldi buraya, resmen şov yapıyo gitarla, kendi de şaşırıyo ben nası böyle oldum diye 🙂
Uzun lafın kısası (çok konuştum galiba!) Magick sağlam bi grup, dinlenmesi gereken bi grup, albümlerini bekliyorum sabırsızlıkla, çıksın hemen alıcam.