Makine (Industrial) - izmir

Çok sağlam soundu olan, birlikte sahne almış olmaktan mutluluk duyduğumuz gruptur. Geçende Dungeondaki Mavi Sakalla birlikte verdiğimiz konsere gelerek bizlere de destek verdiler. Hepsine sevgiler selamlar AuRa'dan

kimseye batmadı ya da dikkat çekmedi ama beni rahatsız eden bi konu var afişle ilgili. adamlar gayet "222 parkın beğeni toplayan grubu makine" demişler. siz ne dungeon'ın ne 222'nin grubusunuz. siz dinleyicinin, müziğin "Makine"sisiniz. kimse sizin başarınızı üstlenip biz olmasaydık buralarda olamazlardı havasına girmesin. bu grup cebi para dolu bi'kaç adam onlara sahne şansı verdiği için değil, kaliteli müzik yaptığı için, yaptığı işin hakkını verdiği için, piyasa kaygısı taşımadığı için buralara geldi ve daha da yükseleceğine inanıyorum.!

kimse sizin başarınızı üstlenip biz olmasaydık buralarda olamazlardı havasına girmesin. bu grup cebi para dolu bi'kaç adam onlara sahne şansı verdiği için değil, kaliteli müzik yaptığı için, yaptığı işin hakkını verdiği için, piyasa kaygısı taşımadığı için buralara geldi ve daha da yükseleceğine inanıyorum.![/quote]

güzel yazmışsın.her kelimene katılıyorum.

shooter demiş ki:
kimseye batmadı ya da dikkat çekmedi ama beni rahatsız eden bi konu var afişle ilgili. adamlar gayet "222 parkın beğeni toplayan grubu makine" demişler. siz ne dungeon'ın ne 222'nin grubusunuz. siz dinleyicinin, müziğin "Makine"sisiniz. kimse sizin başarınızı üstlenip biz olmasaydık buralarda olamazlardı havasına girmesin. bu grup cebi para dolu bi'kaç adam onlara sahne şansı verdiği için değil, kaliteli müzik yaptığı için, yaptığı işin hakkını verdiği için, piyasa kaygısı taşımadığı için buralara geldi ve daha da yükseleceğine inanıyorum.!

aynen ya ne alaka?
bizim grubumuzu alıp kendilerine yontmuşlar, mail falan atıp protesto mu etsek napsak?
halkın grubu makine :twisted:

Makine Her Çarşamba & Cuma Dungeon Bar'da Sahne Alıyor

dungeon nerde? izmirde....adamlar biz izmir grubuyuz diolar kısaca...inanmıyosanız siteye bakın en başta yazıo...

www.makineband.com

bu cumamız yabana gitti yaw gidemedik dungeona
🙁

abi ben sizi hic canlı dınlemedım ama metınıs her yerde walla😀 ne diim herkes basaramaz youtubeadan ısledım ama🙂 bıde sonu yok favorı sarkım basarılar arkadslar yolunus sonuna kadar acık olsunn....

ya şöyle eski glam şarkılarını dahasert yorumlasanız cob gibi değişik bi tad olsa bizde dinlesek ii olmazmı.çok güzel olabilecek şarkılar var.Youth Gone Wild-Skid Row gibi mesela.

halilpazarlama demiş ki:
ya şöyle eski glam şarkılarını dahasert yorumlasanız cob gibi değişik bi tad olsa bizde dinlesek ii olmazmı.çok güzel olabilecek şarkılar var.Youth Gone Wild-Skid Row gibi mesela.
yok yok iyiler böyle, taş gibiler :twisted:
hayko konseri iyi geçmiş duyduğum kadarıyla, izmire de istiyoruz :!: :!:

16.11 Çarşamba Dungeon'da izlediğimiz,normalden daha sert çalmalarından dolayı mıdır bilmem baya bi kafaları salladığımız,istediğimiz şarkıyı çok da güzel çalan,İzmir'li grup....

Geri