benim en sevdigim sarkı "devam" sonra da motor! album bir cok "rock" grubundan iyi bence...katır'daki nakartta piano var bittim ona ya 🙂
dovenia demiş ki:Monster_YGT demiş ki:cenk durmazel bir televizyon dizisindemi oynuyor 8O sanki görür gibi oldumda
nerde gördün ya merak ettim :roll:
bugünlerde bir crysis oyunu birde bu albüm için diyorum zaten 🙂long_john_silver demiş ki:cenk'i önceki grubu badluck ile ankara'da bilkentte izlemiştim. bence çok iyi bir gruptu badluck. sadece kendilerine glam imajını fazla yapıştırdıkları için dinleyici ile net bir bir bağ kurmadılar. ama benimle kurmuşlardı 🙂 o gün az sayıda seyirciyi nasıl azdırdığını hatırlıyorum grubun.
malt'ın tarzının, vokal dışında tabii, badluck ile bir benzerliği yok. ama herhalde türkiye'de son zamanlarda yapılan en iyi rock albümü. zaten uzun zaman sonra ilk defa bir turk rock cd'si aldım.
albümde en sevdiğim parca motor. acaip gaz bir parca. sürekli dinliyorum. grubun parçadaki tarzını the cult'a benzettim. diğer parçalar da çok iyi. adamlar çok sağlam rock yapıyor.
umarım sevdiğini söyleyenler downloada değil satın almaya rağbet eder.
evet cenk süper bir bassistpanik_431 demiş ki:albümün Bass'ları çok sağlam, ayrıca Bass gitaristte öyle. 🙂