soner bu sensinn inanamıyorum 🙂 nerelerdesin yaw!!! hayırlı olsun yeni isminizzzz !!! görüşmek üzereeeferman_vocal demiş ki:canım kardeşim nerelerdesiniz??? özlettiniz kendinizi. s.o.s. artık "ferman" oldu bize de yazın arada kanka. öptüm hepinizi...
BaRnY demiş ki:dostum punkhero kimsim bilmiyorum ama eleştirmeyi hakikaten oğren...nezaket insanlığa özel bir danranış sende bu nezaketi göremiyorum...
insan değilmisin sen dicem ama hayvanlar bu kadar acımasız olamazlar...
seninle kimsesin sorunu yok git başka bi yerde ne diyosan söleee bilader yaptığının farkındamısın yaa!!! bneyin hakkından bahsediyosun sen benim işime karışıcak insn değilsin ... nediyim sanaaa ben emeksiz bu kadar ilerlenmezdi.. her grubun kendine öz sorunları vardır sende bizden biri değilsin oyüzden yorumların sana kalsın ok!!punkhero demiş ki:BaRnY demiş ki:dostum punkhero kimsim bilmiyorum ama eleştirmeyi hakikaten oğren...nezaket insanlığa özel bir danranış sende bu nezaketi göremiyorum...
bana insanlık dersi vereceğinize önce işinizin hakkını verin...sonra gelin konuşun..cok cevap gelmiş bana karşı hepsine cevap verme gereği ve ihtiyacında değilim...kim olduğumu merak eden ve kişisel bir problemi olan varsa da öğrensin beri blues'daki sezer arkadaştan kim olduğumu...izmir'e gelince bilahare konuşuruz; çok dövüşme merakında olan varsa da dövüşürüz...böyle ucuz tehditlerden korksaydık bugunlere gelemezdik..ya herro ya merro!!!!
HASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!punkhero demiş ki:BaRnY demiş ki:dostum punkhero kimsim bilmiyorum ama eleştirmeyi hakikaten oğren...nezaket insanlığa özel bir danranış sende bu nezaketi göremiyorum...
bana insanlık dersi vereceğinize önce işinizin hakkını verin...sonra gelin konuşun..cok cevap gelmiş bana karşı hepsine cevap verme gereği ve ihtiyacında değilim...kim olduğumu merak eden ve kişisel bir problemi olan varsa da öğrensin beri blues'daki sezer arkadaştan kim olduğumu...izmir'e gelince bilahare konuşuruz; çok dövüşme merakında olan varsa da dövüşürüz...böyle ucuz tehditlerden korksaydık bugunlere gelemezdik..ya herro ya merro!!!!
clavel demiş ki:müzik evrenseldir."do,re,mi,fa,sol,la,si,do"tüm dillerde aynı anlamda. ingilizce kursları çok mu iyi ingilizce öğretiyor ya da türkiyede gerçekten iyi ingilizce konuşabilen kaç kişi var?ya da bir ingiliz türkçe şarkıları ne kadar iyi söyler?bunlara mı takılalım?punkhero demiş ki:bence müzik yapmayın...kötüsünüz...vokalistiniz şarkı söylemeyi bilmiyor...bir ingilizce kursuna gitmesini tavsiye ederim..komik..çok komik hem de...
müzik,resim,edebiyat...SANAT.bence herkes bulaşmalı bir şekilde.
"müzik yapmayın" nasıl bir eleştiridir?gerçekten anlayamadım. beğenmemiş olabilirsin ama böyle söylenmez.herkes ruhunu istediği gibi besler,bak sen de yüksek egonla bunu yapıyorsun.saygı duymak gerek.
"şarkı söylemek lazım avaz avaz"Sezen Aksu
sevgiyle kal...
man-a-man demiş ki:seninle kimsesin sorunu yok git başka bi yerde ne diyosan söleee bilader yaptığının farkındamısın yaa!!! bneyin hakkından bahsediyosun sen benim işime karışıcak insn değilsin ...punkhero demiş ki:BaRnY demiş ki:dostum punkhero kimsim bilmiyorum ama eleştirmeyi hakikaten oğren...nezaket insanlığa özel bir danranış sende bu nezaketi göremiyorum...
nediyim sanaaa ben emeksiz bu kadar ilerlenmezdi.. her grubun kendine öz sorunları vardır sende bizden biri değilsin oyüzden yorumların sana kalsın ok!!
verdiğin derslerden dolayı teşekkürederim senle başından beri muhattap olanda hataa demeli tekrar özürdilerim yaa!! YETER AMA GERÇEKTEN YETER DİNLEMZSİN OLUR BİTER İLGİLENME ARTIK OK güzel türkçem benim! kparktan adam topluyoruz demek vaybe başarmışız demek süperr.... senin gerçekten bizimle bi sorunun olması lazım ya yoksa bukadarda olmaz !!!punkhero demiş ki:man-a-man demiş ki:seninle kimsesin sorunu yok git başka bi yerde ne diyosan söleee bilader yaptığının farkındamısın yaa!!! bneyin hakkından bahsediyosun sen benim işime karışıcak insn değilsin ...punkhero demiş ki:BaRnY demiş ki:dostum punkhero kimsim bilmiyorum ama eleştirmeyi hakikaten oğren...nezaket insanlığa özel bir danranış sende bu nezaketi göremiyorum...
nediyim sanaaa ben emeksiz bu kadar ilerlenmezdi.. her grubun kendine öz sorunları vardır sende bizden biri değilsin oyüzden yorumların sana kalsın ok!!
1..insanlara hitap tarzınızla zaten kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz.."bilader" hah!! bir ölçüye kadar senin ingilzce telaffuz sorunundan muzdarip olduğunu düşünüyordum, ama görüyorum ki kendi anadilini kullanmakta bile yetersizsin..bu lumpen ağzıyla sen ancak wat69 (hehe leman kültürün altındaki pavyondur merak eden varsa dipnot düşmüş olayım..) da şarkı söylersin sevgili serkan..(lafın gelişi sevgili diyorum onu da ifade edeyim.ailemizden aldığımız terbiye buna elveriyor.)
2..ne hakkı demişsin..onu da açayım..en basitinden kulak denen değerli organımızın irrite edilmeme hakkını verseniz yeter..zaten ben dersimi aldığım için çok fazla da ilgilendirmiyor beni artık ne yapıp ne ettiğiniz..siz gündüzden takılın küçükparkta..toplayın sevgili arkadaşlarınızı geceleri, hatta çıktığınız barı kapatın..kendi akvaryumunuzda yaşayın..ama eger ki bir gün benim gibi bir abiniz gelir ve sizi begenmediğini yüzünüze söylerse de böyle çocuksu tavırlar sergilemeyin..
yaw egemen keyifler biraz kaçıkk bakalım yakın zamanlarda ne ler olucak REPERTUAR aşamasındayız ve deli gibi yoruluyoruzz neyse senden naber bu aralar kparkta görüyorum senii!!!!! görüşürüzz kardeşim!!Alive-bass demiş ki:Nası gdyo arkadaşlar keyfiniz yerindemi? Buarada Barny Kargo konseriyle ilgili biraz abartmış ama saolasın eyvalla parmakların dert görmesin ne diyim.
punkhero demiş ki:clavel demiş ki:müzik evrenseldir."do,re,mi,fa,sol,la,si,do"tüm dillerde aynı anlamda. ingilizce kursları çok mu iyi ingilizce öğretiyor ya da türkiyede gerçekten iyi ingilizce konuşabilen kaç kişi var?ya da bir ingiliz türkçe şarkıları ne kadar iyi söyler?bunlara mı takılalım?punkhero demiş ki:bence müzik yapmayın...kötüsünüz...vokalistiniz şarkı söylemeyi bilmiyor...bir ingilizce kursuna gitmesini tavsiye ederim..komik..çok komik hem de...
müzik,resim,edebiyat...SANAT.bence herkes bulaşmalı bir şekilde.
"müzik yapmayın" nasıl bir eleştiridir?gerçekten anlayamadım. beğenmemiş olabilirsin ama böyle söylenmez.herkes ruhunu istediği gibi besler,bak sen de yüksek egonla bunu yapıyorsun.saygı duymak gerek.
"şarkı söylemek lazım avaz avaz"Sezen Aksu
sevgiyle kal...
hadi neyse bunu da ciddiye alıp cevap vereyim..sevgili clavel antik yunan'da stoa felsefe okulunun kurucularından zenon yaşını başını almıştır..ihtiyarlamıştır..bir gün oturduğu yerden kalkarken serçe parmağı kırılır ve şöyle der :"evet artık doğa beni çağırıyor...doğaya geri dönme vakti gelmiştir."..sonra da gider ve bir volkanın tepesinden kendini aşağı atar...
şimdi bunu konuya uyarlarsak; eğer ki sen bir alanda yeterliliğini ve geçerliğini kanıtlayamıyorsan (hatta bu grup için bu bile şüphelidir), yitirmişsen diyelim, bu alanda çalışmazsın..bitirirsin her şeyi..off konuma girersin..hayır şimdi biraz umut ışığı görsem diyeceğim ki "ya bu çocuklar yapar bu işi, kıvırabilirler zamanla."..üzgünüm ama bu umudu taşımıyorum söz konusu grup için..
man-a-man demiş ki:arkadaşlar destekelrinizden dolayı teşekkür ederizzzz!!!! SÖZÜM İN-SAN a 🙂 devaaammmm!! 🙂
arkadaşımsanırım o bizden kaynaklanmıyo sen acıkmışsın valaa 🙂maresalx demiş ki:bu grubun adı gecenin 5inde bana menemen yaptırdı helal olsun 😛
🙂 sağol ya fazla giremiyoum göremiyorum yazılanları ama bu tak ettirdi yaw! sağol in-san!IbanezRB demiş ki:man-a-man demiş ki:arkadaşlar destekelrinizden dolayı teşekkür ederizzzz!!!! SÖZÜM İN-SAN a 🙂 devaaammmm!! 🙂
Tabeee canıımm....Bilirsiniz arkadaşlar bir Rumen atasözü vardır. "KÖPEKLER İSTİYOR DİYE ATLAR ÖLMEZ" !!!!!...elimizden geldiğince yanınızdayız arkadaşlar.Hadi görüşürüz k.parkta bir yerde 🙂