Dün gece yine Malt'la birlikte harikaydı... Burdan da onları Selamlıyoruz... Bizi yalnız bırakmayan herkese Teşekkürler... Konserler devam edecek...
www.myspace.com/manikgrup
www.myspace.com/manikgrup
cndnia demiş ki:Üst üste 2 gün Bronx sahnesinde izledik ama doyamadık sanki... 😳
Ayrıca artık itiraf'ın tamamını dinlemek istiyorum, başını sonunu kendi kafamda yarım yamalak hatırlayabildiğim haliyle, hayal dünyamı da içine katarak orjinalinden ( orjinal şeylerin her zaman daha iyi ve eskimez olduğunu varsayarsak..) uzak dinlemekten, duymaktan, kurmaktan yoruldum, utandım.. Kendimi iyi hissetmiyorum. :roll: ( Abartmadım!. ) Bi de rüya seviyorum ben. Onu da istiyorum.. Yolda yürürken, otobüste bayılırken Manik dinlemek istiyorum.. Başka şarkılarınız da var biliyorum, sır gibi saklanan o şarkılar biraz daha su yüzüne çıkmazsa, iyi hazırlanmış bir komployla elime geçebilir. Tehdit ediyorum!. 😛
Bi de bu kadar vıdı vıdı ettikten sonra en önemlisi, sizleri seviyorum.. 🙂
cndnia demiş ki:biz teşekkür ederiz asıl.. :$
her cumartesi akşamı sizle eğlendikten sonra pazar gününü karşılıklı teşekkür günü ilan edebilir miyiz? :S
serdar_secme demiş ki:Selamlar Manik;
Yaptıgınız çalişmalardan dolayı sizleri tebrik ederiz.Kısa zamanda çok yok aldınız..Sizi space sayfamıza bekleriz.. myspace.com/troubadouridea
thirteenways demiş ki:carsamba aksamı gecirdigim acil bi ameliyat yuzunden cumartesi aksamı sahnede olamayacagım gercekten cok uzgunum ama en kısa zamanda toparlanıp tam gaz devam edicem
tesekkurler sevgiler
AnyDreams demiş ki:tamam o zaman tekrardan gecmıs olsun cabucak ıyiles olurmu??
manıkle eglemeye devam edelım bızde sensız eksık olur cunku =)
Muzıkle kalsın herkes =)