Hocam aliminyyum folyo kapla boşver riske girme 😀 Şaka bi yana aliminyum folyo iyi fikir deneyeyim bi meraklandım gece gece 😀Tamamdır, sağolasın 🙂
Hocam aliminyyum folyo kapla boşver riske girme 😀 Şaka bi yana aliminyum folyo iyi fikir deneyeyim bi meraklandım gece gece 😀Tamamdır, sağolasın 🙂
Valla asıl risk o olur gibi bak 😀 Deneyince bi haber et sonucu merak ettim 😀 😀Hocam aliminyyum folyo kapla boşver riske girme 😀 Şaka bi yana aliminyum folyo iyi fikir deneyeyim bi meraklandım gece gece 😀
Hocam aliminyyum folyo kapla boşver riske girme 😀 Şaka bi yana aliminyum folyo iyi fikir deneyeyim bi meraklandım gece gece 😀
Deneyince whatsappdan atarım sonucu 😀Valla asıl risk o olur gibi bak 😀 Deneyince bi haber et sonucu merak ettim 😀 😀
Hocam ben de lpciyim de fakirinden bi lpciyim 😀LP'cü adama hakarettir bu. Tiz kellen gide 😀😀
Hocam ben de lpciyim de fakirinden bi lpciyim 😀
Aha yaptım ama yırtılıyor ve manyetiği çerçeve ile aynı yükseklikte tutmak zorunda kalıyorum. O da sesi kısıyor baya. Hatta alternate picking yaparken 5dk da yırtıldı 😀
61177 eklentisini görüntüle 61178 eklentisini görüntüle
Hocam atmayın ocaktan 😀 Gece gece mide gurultum bile uluma gibi geliyor 😀 Bu arada 15 kaymeye kargo beleş gümüş kapak buldum LP Electric Guitar Pickup Cover - White + Silver (Pair)Uhulayaydın bari? Hani bunun görüken vida kısmı? Hani PAF görüntüsü? Olmamış! Atak mı şinci ocaktan seni gece gece 😀
Hocam atmayın ocaktan 😀 Gece gece mide gurultum bile uluma gibi geliyor 😀 Bu arada 15 kaymeye kargo beleş gümüş kapak buldum LP Electric Guitar Pickup Cover - White + Silver (Pair)
Abi ben 15 20 lira bi şey bekliyordum, kapak için o kadar veremem ya zaten 😀Furkan da benim manyetik kapaklara yürüyo gece gece 😀
Ben mi fakirin bu çocuklar mı zengin? Nedir gecenin bu saatinde manyetik kapağı muhabbeti 😀
Furkan da benim manyetik kapaklara yürüyo gece gece 😀
Ben mi fakirin bu çocuklar mı zengin? Nedir gecenin bu saatinde manyetik kapağı muhabbeti 😀
Yok hocam yıllardır dx.com kullanırım 1cent lik üründe dahi kargo beleş.Dikkat et, altta bulkrate kısmında miktara göre değişen kargo fiyatları var. Bir iş olmasın işin içinde? Hayır, ocakta fasulye pilav çıkar da, karttan kargo ücreti de çekerlerse falakayı yersin pederden 😀
Yok hocam yıllardır dx.com kullanırım 1cent lik üründe dahi kargo beleş.
Ahanda atıldık ocaktan. Rock müzik davamızdan uzak kaldık...Niye saklıyorsun bunu ocaktan, yoldaşlardan hele de benden bakim? Hayır, şimdi davaya ihanet sözkonusu oldu bak! Çırpındıkça batıyorsun, olmuyor :vulcan:
Hocam bunlar hep kapitalizm çılgınlığı! Üllüminaki mi ne var ya. Bunlar işte hep Ülüminaki pilaki. Gençlerimizi zehirliyorlar 🙂
Anlayamadığım, sanki her şeyleri tam, en son manyetik kapakları eksik kalmış, gece gece onun telaşına düşmüşler. 🙂
Bundan sonraki gitarlarımda zaten manyetik kapak kullanmıycam. Ceviz, maun ve zebranodan çok şık manyetik kapakları ve çerçeveleri yaptım kendime 🙂
Ben gitarı ikinci el aldım daha yeni bilmediğimden dolayı içime kurt düştü yoksa elbette çok eksik var tek derdimiz o kapaklar olsa keşke 🙂
Ahanda atıldık ocaktan. Rock müzik davamızdan uzak kaldık...