SSS olan gitarı HSS yapacağım. Dore müzikte bir Epiphone SG gitar denemiştim onun manyetikleri aşşırı hoşuma gitmişti.Nasıl bir karakterde istiyorsunuz? Köprünüz normalde SSS ama onu HSS' ye mi çevireceksiniz yoksa zaten HSS olan bir gövdeye mi humbucker istiyorsunuz ona göre öneride bulunacağım.
1 yada 2 aya klarnet alacağım hocam aklımda var 😀Hocam gitarı satıp bence keman çalın gitar çok demode oldu kızlarda bakmıyor artık klarnet moda
SSS' i hiç bozmadan;SSS olan gitarı HSS yapacağım. Dore müzikte bir Epiphone SG gitar denemiştim onun manyetikleri aşşırı hoşuma gitmişti.
İstedigim sesi verirmi?SSS' i hiç bozmadan;
DiMarzio DP181BK Fast Track1- Black Single Humbucker Manyetik - gitarparca.com
DiMarzio DP181BK Fast Track1- Black Single Humbucker Manyetik ürününü gitarparca.com adresimizden satın alabilirsiniz. Strat Manyetikler ürünlerini incelemek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.gitarparca.com
Bu tarz single görünümlü humbucker manyetikleri alabilirsiniz.
artec alnico 5 HV58-NI aliyom yaİstediğin sesi verecek olan şey amplidir, humbucker sadece dip gürültüsünü keser, ve single'a göre daha yüksek çıkış verir (genelde), humbucker taktım diye testere gibi ton alıcam diye bir şey yok yani...
Duman tonu mu?İstedigim sesi verirmi?
Burada o kadar yanıt veren varken tam tersini yapmak...helal valla. 🙂artec alnico 5 HV58-NI aliyom ya
Hocam alacaktımda bi tane abi potansların yetmez o manyetiğe dedi, o iş nasıl oluyor tam olarak?Burada o kadar yanıt veren varken tam tersini yapmak...helal valla. 🙂