selam arkadaşlar.. şimdi strat sahibiyim. bridge pozisyonda böyle cazır cazır distortion sound u alabileceğim. kemik gibi distortion riffleri alabileceğim, bir o kadar da sololardaki rezonans i yüksek, pinchleri v.s. çatir çatir okuyan, bir humbucker tavsiyesi istiyorum.. daha çok tiz ağırlıklı bir manyetik sanırım istediğim. deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
neck manyetiği olarak ta yukarıda saydığım karakteristin tam tersi, alnico, cleanleri öldürmeden cam gibi çıkmasını sağlayacak "funky çıkı çıkı" sı soundlarını almakta zorlanmayacağım bir single coil manyetik tavsiyesi de istiyorum. e değiştirmişken orta manyetiği de değiştirmek sağlıklı olacaktır..ona da bir tavsiye lütfen. çok teşekkürler şimdiden.
neck manyetiği olarak ta yukarıda saydığım karakteristin tam tersi, alnico, cleanleri öldürmeden cam gibi çıkmasını sağlayacak "funky çıkı çıkı" sı soundlarını almakta zorlanmayacağım bir single coil manyetik tavsiyesi de istiyorum. e değiştirmişken orta manyetiği de değiştirmek sağlıklı olacaktır..ona da bir tavsiye lütfen. çok teşekkürler şimdiden.