S serdar_Dc 5 Eylül 2010 #1 arkadaşlar 2. el bi gitar aldım manyetik uçlarında paslanma var sesi etki etmiyo ama ben onu nasıl çıkartabilirim? veya bir luthier çıkartırmı? teşekkürler
arkadaşlar 2. el bi gitar aldım manyetik uçlarında paslanma var sesi etki etmiyo ama ben onu nasıl çıkartabilirim? veya bir luthier çıkartırmı? teşekkürler
badsolo1 5 Eylül 2010 #3 Gitar fazla pahalı/değerli değilse pek sorun etme bence. İllaki pastan kurtulmak istiyorsan herhangi bir lüthiere götürebilirsin tabi. Kendin pas sökücü ile çıkartmaya çalışma çıkmıyor malesef.🙂
Gitar fazla pahalı/değerli değilse pek sorun etme bence. İllaki pastan kurtulmak istiyorsan herhangi bir lüthiere götürebilirsin tabi. Kendin pas sökücü ile çıkartmaya çalışma çıkmıyor malesef.🙂
S serdar_Dc 5 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 teşekkürler ya çok pahalı bi gitar değilde değerli 😀 sağol götüreyim bi luthiere.tamamen çıkartıyormu ? 😀
teşekkürler ya çok pahalı bi gitar değilde değerli 😀 sağol götüreyim bi luthiere.tamamen çıkartıyormu ? 😀