celan demiş ki:Selam, elimde Epi lp gothic bir gitar var ve buna manyetik modifiyesi yapmak istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
The_Scorpions demiş ki:celan demiş ki:Selam, elimde Epi lp gothic bir gitar var ve buna manyetik modifiyesi yapmak istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Yardımcı olabilmemiz için yeterli bi mesaj mı bu sence?Ya da ben şimdi sana emg al desem neye dayanarak söylemiş olurum?Bi ne tarz yapmak istiyosun veya mid mi bass mı yüksek çıkış mı ne seviyosun biraz açıklama yap bakalım 😉
niflheim demiş ki:Selamlar...Ibanez rg prestige gitarım var.Sapta air norton köprüde evo takılı.Bir süredir single manyetik arıyordum kendime.Sonunda dimarzio hs2 yada hs3 ü denemeye kadar verdim coil-tap özelliğinide merak ettiğimden.Bir adet dimarzio push-pull potans satın aldım.Ama bunlarla ilgili birkaç sorum var.İlk olarak orta pozisyon için hangisini tavsiye edersiniz hs2 mi hs3 mü? Aralarındaki farkı pek anlayamadım.
niflheim demiş ki:Valla iyi geldi bu şemayı alıp "abi ben bundan istiyorum" diyeyim ustaya 😀 Dediğine göre o zaman bu şemayı yapınca push-pull potanslar kapalıyken yani çekmediğimde 5 pozisyonda eskisi gibi çalışacak, volume pot u çektiğimde orta manyetik coil tap olacak, ton pot u çektğiimde 3 adet single ım olmuş olacak.Anladığım bu benim...Açıkcası istediğimde bu.Umarım humbucker ların single sesleri güzel olur...Birde ton ve volüm potansından bahsetmişsin.Mydukkandan satın aldım diğerini de oradan alacağım ve standart olarak gözüküyor ton ve volume diye ayırmamışlar..Neyse onu ben araştırır öğrenirim..
Tekrardan çok teşekkürler cevabımı aldım 😉 Kolay gelsin cümleten...