Esasında ciddi bir sorun teşkil etmez ama manyetikler ile yaşayacağınız bir arızada uğraşmak istemeyip topu size atarlar.Cahilliğim sonucu manyetiklerin yanındaki bantlara ufak kesikler attım. Seste bir değişim ve ya herhangi sorun yok. Ama tek endişem garanti bozulurmu? Bilen biri varsa aydınlatırsa mutlu olurum.
Mesela tamamen sallıyorum. Manyetikler kendiliğinden bozuldu ve ya kırıldı, çatladı. Ben sırf bu bantları biraz tahrip ettiğim için garanti kalmasına girmezmi?Esasında ciddi bir sorun teşkil etmez ama manyetikler ile yaşayacağınız bir arızada uğraşmak istemeyip topu size atarlar.
Manyetikte kırılma / çatlama gibi şeyler olmaz. Gitarı düşürmeniz lazım.Mesela tamamen sallıyorum. Manyetikler kendiliğinden bozuldu ve ya kırıldı, çatladı. Ben sırf bu bantları biraz tahrip ettiğim için garanti kalmasına girmezmi?
Bunu kendilerine sorsanız?Yani şu anda garantisi bozuldumu birnevi? Ve ben şu anda bu bantları değiştirmek istiyorum dersem değiştirirlermi?
Evet, manyetik ile ilgili garanti sunmayacaklar.Yani şu anda garantisi bozuldumu birnevi? Ve ben şu anda bu bantları değiştirmek istiyorum dersem değiştirirlermi?
Ya normalde arayacaktım ama şu anda kapalılar yakın bir zamanda sorucamBunu kendilerine sorsanız?
O zaman peki bantları luithere yaptırsak garanti bozulurmu kökten?Evet, manyetik ile ilgili garanti sunmayacaklar.
Fakat misal; köprü kırıldı, burgu yalama yaptı gibi diğer sorunlar garantide.
Satıcı bant değiştirmez.
Nasıl neden kestiniz orayı anlamadım ama garanti dışı evet ama manyetikte ne gibi büyük bir sorun olacak ki. Çalmaya devam.Ya normalde arayacaktım ama şu anda kapalılar yakın bir zamanda sorucam
Ya hocam şimdi bant sarkıyordu. Bende korumalık gibi bişey zannettim sökmeye çalıştım. Ufak kesikler attım. Sonra çıkmayacağını anlayınca siyah izola bantlarla kesik yerleri kapattım. Bana şu anda bir sorun teşkil etmiyorlar ama biraz paslanır korkusu var. Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Fikir alıyım demiştim.Nasıl neden kestiniz orayı anlamadım ama garanti dışı evet ama manyetikte ne gibi büyük bir sorun olacak ki. Çalmaya devam.
Bakır paslanmaz sadece aşınır ya da en kötü korozyon olur. Takılmayın bunlara çalmaya bakın küçük şeyler bunlar.Ya hocam şimdi bant sarkıyordu. Bende korumalık gibi bişey zannettim sökmeye çalıştım. Ufak kesikler attım. Sonra çıkmayacağını anlayınca siyah izola bantlarla kesik yerleri kapattım. Bana şu anda bir sorun teşkil etmiyorlar ama biraz paslanır korkusu var. Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Fikir alıyım demiştim.
Teşekkürler hocam yardım ettiğiniz için içim rahatladıBakır paslanmaz sadece aşınır ya da en kötü korozyon olur. Takılmayın bunlara çalmaya bakın küçük şeyler bunlar.