Marcin Patrzalek gitarımı imzaladı

Arkadaşlar selamlar; 3 hafta önce Marcin Patrzalek in kulisine girip Takamine marka akustik gitarımı ona imzalattım , asla satmayı düşünmüyorum ama yinede merak ediyorum sizce fiyat değeri ne olmuştur? Takamine( Gn 10Ce Ns) modeli

Valla şahsen benim için imzalı gitar imzasızdan daha az para eder ama bu benim için geçerli…..niye gitarımda beğendiğim bir gitarist de olsa imzasını isterim ki???

Benim açımdan gitardaki çizikten farkı yok. Vai, Satriani, Adrian Smith signature gitarlarım var. İmza atıyım deseler istemem. Bunların yanında Marcin adı bile geçmez.

Son düzenleme:
Gitarını değerinde satabilirsin.

Bu tarz imzalarda ikonik gitaristlerin imzaları nispeten hafiften değerini arttırır ama (Oda fotoğraflı)Marcin imzası değer katmayacaktır.

Güzel bir anı olarak kalacaktır sizde,
Öncelikle yanıtınız için çok çok teşekkür ediyorum ☺️, sormak istediğim bir şey var ; futbolcular bile bi formaya imza attı diye formanın değeri binlerce lira artarken, neden Marcin gibi dünyaca ünlü bir gitaristin imzası gitarın değerini arttırmaz ?

Yanıtınız için çok çok teşekkür ederim ☺️ öncelikle, imzayı sevmemeniz elbette kişisel bir tercihtir ama kıyasladığınız gitaristler elektro gitaristler. Marcin akustik gitarda kendine özgü bambaşka tekniklerle çalan biri ki steve vai kendisini çok sever ve destekler, onu farklı bulduğunu bile belirtir. Elektro gitarist kıyasına girecek olursamda Guthirie govan, petrucci gibi adamlar varken diğerlerinin ismi geçmez 🙂 her zaman daha iyileri olacaktır ama bu diğer ikonik gitaristleri basitleştirmez☺️ayrıca Marcin şuanda akustik gitarda Tap noktada yani bu çocuk daha ne yapabilir ? Saygılar ☺️

Bu tür şeylerin para etmesi/koleksiyonluk olması için ortada bir de hikâye olması gerekir. Yoksa marçine pek çok kişi gitarını imzalatabilir. İmzalatmıştır da.

Ek olarak "kahramanlar çağı" biteli çok uzun zaman oluyor.
Hikayeden kastınız nedir? Tam anlamadım? Ayrıca gitarını pek az kişi imzalayabildi . En azından Türkiye konserleri için söylüyorum bunu.☺️

Yanıtınız için çok çok teşekkür ederim ☺️ öncelikle, imzayı sevmemeniz elbette kişisel bir tercihtir ama kıyasladığınız gitaristler elektro gitaristler. Marcin akustik gitarda kendine özgü bambaşka tekniklerle çalan biri ki steve vai kendisini çok sever ve destekler, onu farklı bulduğunu bile belirtir. Elektro gitarist kıyasına girecek olursamda Guthirie govan, petrucci gibi adamlar varken diğerlerinin ismi geçmez 🙂 her zaman daha iyileri olacaktır ama bu diğer ikonik gitaristleri basitleştirmez☺️ayrıca Marcin şuanda akustik gitarda Tap noktada yani bu çocuk daha ne yapabilir ? Saygılar ☺️

Farklı çağların adamıyız. Senin saydığın adamların lafı geçmezken benim saydıklarım vardı. Sen babanın t….. sallanırken de ben bu adamları dinliyordum. Bana göre de petrucci ve govan melodik olarak bu adamların yanından geçemez. Her şeye bok atmak günümüz emo ergenlerinin işi galiba. Satışa koy kaç para ediyor gör o zaman… 🤣

Son düzenleme:
Farklı çağların adamıyız. Senin saydığın adamların lafı geçmezken benim saydıklarım vardı. Sen babanın t….. sallanırken de ben bu adamları dinliyordum. Bana göre de petrucci ve govan melodik olarak bu adamların yanından geçemez. Her şeye bok atmak günümüz emo ergenlerinin işi galiba. Satışa koy kaç para ediyor gör o zaman… 🤣
eski çağ adamı olduğunuz kesin , malum teknikaliteden uzak olduğunuz için guthrie ve petruccinin melodilerini duyamamışsınız.onlar fazla teknik duygu yok diyen tayfadansınız. Yaşınız büyük anladığım kadarıyla ama marcinin de küçük yaşı ama dünyaca ünlü şuan , sizi neden tanımıyoruz acaba😅😅 sizden sonra başlamam sizin benden iyi olduğunuz manasına gelmez 🙂 ayrıca konu akustik bir gitaristler elektrocularla kıyaslamanız ayrı bi olay 😅 gitar para etmiyor anlaşılan , saygılarr🙂

Hiç tanımıyorum. İsmi duyunca kafamda sadece anadolu takımlarının transfer ettiği topçu ismi çağrıştı. Bunlar genelde sol açık oynar. Açtım baktım kimmiş neymiş ? Tam tahmin ettiğim gibi bir tip çıktı. Gavur yetenek sizsiniz’e çıkmış galiba

Keşke goy goy yapacağınıza aynı ilgi alanına sahip olduğunuz kişiyi ciddiye alıp sorularına cevap vermeye çalışsanız ama nafile 🙂saygılar

Ciddi cevap verdim ama beğenmediniz ki, gidip marline takıldınız.

Ama bakın siz neşeli bir kardeşimize benziyorsunuz o yüzden size bir cevap daha vereyim ciddi. Gidip kendi gitarınızı Marbin'e imzalatmanız onu sadece sizin için değerli kılar çünkü ortadaki anı sadece size aittir. Böyle bir imzanın değerli olması için ciddi anlamda müziğe yön veren, yenilik getiren ve imza vermemek için takla atan birinden imza almış olmanız gerekir ki o bile zor açıkçası.

Ancak mesela elinizdeki alet müziğe yön vermiş birinin müziğe yön veren bir şarkısını kaydetmek için kullandığı ve sonra imzalayıp size verdiği bir şeyse o zaman işte değerli olur. Çünkü bu sefer anı Marfin'in imzalayıp size verdiği gitarda olduğu gibi sadece size değil o albümü/şarkıyı/vesaireyi dinleyen herkese ait olur.

Martin zaten güzel şeyler çalsa da öyle çok önemli, çığır açan biri değil. İnternette gitar tokatlamak 20 yıl önce andy mckee şişkoyken de vardı. Gitar imzalatmaya giden tek kişinin siz olmanız da zaten kafada bir ampul yakmalıydı diye düşünüyorum.

Yani burada Markin'in sağladığı manevi değer sadece size ait.

eski çağ adamı olduğunuz kesin , malum teknikaliteden uzak olduğunuz için guthrie ve petruccinin melodilerini duyamamışsınız.onlar fazla teknik duygu yok diyen tayfadansınız. Yaşınız büyük anladığım kadarıyla ama marcinin de küçük yaşı ama dünyaca ünlü şuan , sizi neden tanımıyoruz acaba😅😅 sizden sonra başlamam sizin benden iyi olduğunuz manasına gelmez 🙂 ayrıca konu akustik bir gitaristler elektrocularla kıyaslamanız ayrı bi olay 😅 gitar para etmiyor anlaşılan , saygılarr🙂

Ben senden daha iyiyim falan demedim. Adamın gitaristliğine de bir laf etmedim. Beğenen istediğini dinlesin. Teknik etc. konusuna girip laf yapıştırmaya çalışan sensin… Ha benim söylediğim adamlara da laf eden sensin ama emin ol hepsi müzik tarihinde senin gitara 2 tak tak yapan Marcininden daha önemli isimler.

Son düzenleme:
Güzel arkadaş, durumun tam zıttını düşün; sevdiğin sanatçı değeri atıyorum 10.000 TL olan bir gitarı imzalamış. Sen bu gitara değerinin ne kadar üstünde verirdin? Cevap burada biraz, bu fiyat politikası ilgilisine bağlı çokça. Yoksa gitarın (örneğimizde olan gitar) 10.000 TL. @Metalhead.34

Geri