Marcin Patrzalek gitarımı imzaladı

Neden daha bestelerini bile dinlemediğiniz biri hakkında yorum da bulunuyorsunuz? Ayrıca müziğe yön veren isim derkende ana akımdan bahsettim , 40 , 50 yıldır demedim . Steve vai mi veriyor şuan müziğe yönü mesela? Hiç tosin abasi,manuel fernandes, ichika nito gibi gitaristleri dinlediniz mi acaba?
Yok hiç bilmiyorum onları.
Nuno bettencourt
Vito bratta
John Norum
Uli Jon Roth
Paul Gilbert
Marty Friedman
Michael Schenker
Yngwie Malmsteen
Jason Becker
Steve Lukather. Ha bunları biliyorum. Yıllarca hatmettik gençken

Yok hiç bilmiyorum onları.
Nuno bettencourt
Vito bratta
John Norum
Uli Jon Roth
Paul Gilbert
Marty Friedman
Michael Schenker
Yngwie Malmsteen
Jason Becker
Steve Lukather. Ha bunları biliyorum. Yıllarca hatmettik gençken
Saydığın adamların baş göz üstüne hepsi zamanında içinden geçtiler piyasanın, paul gilbert babaya ayrıca saygılarımı iletiyorum , ama şuan onların devri deil yeni adamlar geldi piyasaya . Haa şunu da ekliyeyim saydığın adamları 1 asır daha dinleriz ona şüphem yok . Bende aynı zaman da elektro gitaristim zaten, akustikte fingerstylede çalarım, klasikte batı müziğinde hatta flamenko gitar bile çalıyorum. Sığ kafalı değilim yani 😅😅

Taylor swift sevmem ama pop müzik ikonu illaki ana akımı etkiliyordur yani , yani abi ters bir şey söylüyorumda bana yükleniyorsunuz?
Saydığın adamların baş göz üstüne hepsi zamanında içinden geçtiler piyasanın, paul gilbert babaya ayrıca saygılarımı iletiyorum , ama şuan onların devri deil yeni adamlar geldi piyasaya . Haa şunu da ekliyeyim saydığın adamları 1 asır daha dinleriz ona şüphem yok . Bende aynı zaman da elektro gitaristim zaten, akustikte fingerstylede çalarım, klasikte batı müziğinde hatta flamenko gitar bile çalıyorum. Sığ kafalı değilim yani 😅😅
Gitarını değiştir o gitarla bir yere kadar 😁

Bu sene bomba gibi geliyoruz arkadaşlar

IMG_8953.webp

Şöyle bir hızlıca okudum. Daha önce de böyle başlıklar açıldı. Onların da ana fikri aynı. Birincisi sevdiğinizi düşündüğüm bir insana bir gitar imzalattıktan sonra hemen satmaya çalışmanız zaten o insana bir değer vermediğinizi açıkca belirtiyor. Gitarı alan neden o değeri versin sizce?

Ikincisi bu cidden talep meselesi ama kaç kişi bunu talep eder. Diyelim ki 1000 dolarlık bir gitari steve vai imzaladi diye 2000 dolara koyduk ilana. Bir de steve vainin signature gitari var ilanda o 2000 dolar. Yani ben steve vai hayranı olarak gidip signature alırım. Ha iki tane signature Steve Vai olsa biri imzali biri imzasiz olsa. Yine gider imzasiz olanı alırım. Neden imzaya para vereyim. Benim yaşadığım bir anı değil. Rastgele bir imza. Gidip çıktısını alıp yapıştırmaktan bir farkı yok. Ki bu bahsettiğim adam Vai.

- abi selam bir gitar aldım imzalı. Adam gitmis Vai ile tanışmış. Bir de güzelce imzalatmış. El sıkışmış. Iki kelam laf etmiş. Mis gibi anı edinmiş. Adam bunları yaptı diye fazla para verip gitarı aldım.

Müthiş mantıksız. Kendimi de niye bu kadar parçaladım bilmiyorum.

Adamın kendisi foruma üye olsa bu kadar savunmaz. 🙂

İmza "bana göre" gitarın değerini artırmaz aksine azaltır. İmza atınca ne oluyor içine nota ve yetenek mi ekleniyor? Ha koleksiyonluk Malmsteen gelir çakar imzayı hayran hayran ömür boyu o gitar saklanır ona saygım sonsuz ama sırf Duman imzaladı diye ederinden 10k fazlaya isimsiz gitar satan elemanlar dolu sarı sitede.

Sizin için manevi değeri yüksek bir şeyin, diğer insanlarda maddi olarak karşılığı olması gerektiği düşüncesini artık bırakın. Öyle bir durum söz konusu değil.
Ankara'daki Steve Vai konseri biter bitmez birkaç genç arkadaşın elinde gitarla imza için sahneye koştuğunu görmüştüm. Sonraki gün o genç arkadaşlardan birinin, imzallatığı 5000 tl'lik ibanez gio gitarını 30.000 tl'ye ilana verdiğini gördüm. Yapmayın bu işleri, anlamı yok.

Geri