Üstad gitar çalmak oldu mu sana sorardım ya sen Telecaster sevmiyorsun. Ben de Satriani'ye gittim o da aşağıdaki videodan bana seslenip (3.06 dan itibaren) dedi ki 'Its the king. You never master the telecaster.' Bu bir ışık oldu bir çılgın projeye girişeyim dedim.
Bir de duble neck manyetikli, ibanez saplı bir telecaster hayalim uzun zamandır var aşağı yukarı şöyle aşağıdaki gibi bir şey. Fakat dediler ki wizard neckle Margaret Thatcher da solo atar petrol borusu gibi tele sapıylan çal da görelim, ben de çok içerledim ve bu başlık vücuda geldi. Bilmem tatmin edici bir yanıt oldu mu?
Kendimi tutuyordum ama @arda4232 ın da bahsetmesi ile konuya giriyorum...Suhr Tele nin feci hastasıyım :X3:, yakında sevgili @alamut un kapısını çalabilirim, kendimi zor tutuyorum...Maun telecastermı çok garip olmazmı ya , @Grundar Abi seni senin stratta maundu sanırsam , Fenderden daha tok tonu vardı hatırladıgım kadarıyla ?
O bir nedir? Eyvah eyvah, olsa da yesek.Ibanez'i ve G&L'in bi çok muhteşem modelini geçersek... .) En alttaki bence Fender'in yaptığı en eli yüzü düzgün gitar.
Breh breh bunlar ne boyle? Bu kadar isik sacan gitarlardan Sizinti dergisine super kapak olur; hem biraz degisiklik iyidir hep galaksiler nebulalar falan muminleri biktirir...