Marshall & Boston & Fender yardım.

Merhabalar! Geçenlerde kendi Leem 15 amfimi sattım. Ve şu aralar amfi arayışındayım. Bir müzik dükkanında 2.el Boston Ga-15R görmüştüm 550 TL’ye bırakıyorlardı. (Bu modelde reverb de varmış galiba) Onu mu almalıyım sizce yoksa sahibindenden ortalama 1000 TL’ye Marshall MG10 veya Fender Frontman 10G mi almalıyım? Tabiki Marshall ve Fender’in kalitesi Boston’dan çok yüksekte ama fiyatlar beni düşündürdü 😕 Yardımcı olursanız sevinirim.

Bütçen 1000 TL ise line 6 spider iv 15 watt önerebilirim 2.elde. En azından hem marshall hem mesa Boogie amfilerinin modellemesine ve daha zengin efektlere sahip olursun.

Micro spider varken Marshall MG10 ya Boston almazdım kendi adıma. Ama bütçen 1000 TL ise ya elindekini de satıp yaratacağını kaynakla biraz bütçeyi zorlayabileceğin modellere bakabilirsin. Blackstar ID core 10 ya da Tvp 15 modelleri olabilir.

Bahsettiğin üç amfi de bana göre yetersiz amfiler. Bütçeni ID core10, NUX mighty bt8 en kötü spider15 seviyesine çıkarana kadar bekle derim. Spider15 son seçeneğim olurdu.

MG10 diğerlerinden daha iyi genel olarak ama ikinci el ilanlarını iyi tararsan o fiyatlara Micro Cube falan denk gelebilir. Bence çok çok çok daha iyi bi amfi diğerlerinden.

Bu başlık özelinde normalde pek sevmediğim tarz bir tavsiyede bulunayım….. üstte adı geçen tüm amfileri tekme tokat döver…. Kim mi? Roland Micro Cube.

Micro spider varken Marshall MG10 ya Boston almazdım kendi adıma. Ama bütçen 1000 TL ise ya elindekini de satıp yaratacağını kaynakla biraz bütçeyi zorlayabileceğin modellere bakabilirsin. Blackstar ID core 10 ya da Tvp 15 modelleri olabilir.
micro spider bende, başlık sahibinde değil. 🙂 line 6 spider iv 15 watt farkı yok mu onu merak etmiştim açıkçası
yoksa Blackstar ID core 10 veya 20 düşünüyordum ama fiyatları 2000-2500e köklediler sağ olsunlar.

micro spider bende, başlık sahibinde değil. 🙂 line 6 spider iv 15 watt farkı yok mu onu merak etmiştim açıkçası
yoksa Blackstar ID core 10 veya 20 düşünüyordum ama fiyatları 2000-2500e köklediler sağ olsunlar.
Kendime ne diyeceğimi bilemiyorum, dalmışım yazarken. Elbette ufak tefek farklar var. Mesela FBV footswitch desteği yok micro'da, 15 watt ve üzeri modellerde var. Master-Kanal Volume farkı var ayrıca. Ama micro'dan 15 watta geçmezdim. Micro'yu satıp dediğiniz modellere yönelirdim. 😇

Geri