Marshall Jtm45 Plexiden Jcm800 Tonu

Elimde jtm45 bluesbreaker 1962 reissue amfi var jcm800 sesini de seviyor ve kayıtlarda kullanmak istiyorum Moore'un da yaptığı gibi önüne marshall guv nor reissue pedal koydum jcm800 tonuna yaklaştım ama hala tam istediğim gibi degil.Acaba jcm800 için güzel bir pedal önerisi olan var mı ya da plexi amfiye mod gibi bir şey falan,aslında direk amfiyi almak istiyorum ama 100 watt jcm800'lerin fiyatları malum , marshall 'ın sc20h jcm800 studio amfisi var uyguna fakat onu da tr'de stokta bulamadım

JTM45'e ufak tefek bir kaç mod yaparak JCM800'e çevirmek pek mümkün değil. Diğer taraftan JCM800'ün kendisini de alsan, yeterince distorsiyon alabilmek için master volümü açıp faz invertörünü kırman ve/veya önüne bir pedal koyman lazım..

Elindeki Rectifier ile kafandaki JCM800 tonlarına düşük volümde de yaklaşman mümkün bence.

JTM45'e ufak tefek bir kaç mod yaparak JCM800'e çevirmek pek mümkün değil. Diğer taraftan JCM800'ün kendisini de alsan, yeterince distorsiyon alabilmek için master volümü açıp faz invertörünü kırman ve/veya önüne bir pedal koyman lazım..

Elindeki Rectifier ile kafandaki JCM800 tonlarına düşük volümde de yaklaşman mümkün bence.
Teşekkür ederim abi cevabın için, jcm800 alırsam jtm45le kullandığım torpedo reload attenuator var. Ona bağlarım diye düşünmüştüm ama işte uygun fiyatlı jcm800 daha bulamadım magazada veya 2.elde o zamana kadar.Eldeki rectifierı kurcalayıp dediğin gibi deneyeyim biraz o zaman

Geri