Derdimi şöyle özetleyeyim. Marshall JVM 205 kafa amfim var. Amfiden çok memnunum. Amfininin overdrive kanalı JVM 410 faki Od2 kanalının aynısı. Fakat 410 daki Od1 kanalı daha çok hoşuma gidiyor. Yabancı forumlardan araştırdığım kadarıyla basit bir modifiye ile 205 teki Od kanalı 420 daki Od 1 ile aynı hale getirilebiliyormuş. Bu konuda bilgisi olan ve bunu düzgün bir şekilde yapabilecek birini bilen var mı acaba?
Yabancı kaynaklardan okuduğum kadarıyla JVM 205 teki kontrol bordunca C31 i 1,5 nF den 1 nF ye, C32 yi 1nF den 3,3 nF ye, R44 ü 47 K dan 33 K ya değiştirin diyor. Tabi ki ben bunların ne anlama geldiğini hiç bilmiyorum. Kolay bir şey mi, türkiye de bu parçalar bulunabiliyor mu fikri olan var mı?
Yabancı kaynaklardan okuduğum kadarıyla JVM 205 teki kontrol bordunca C31 i 1,5 nF den 1 nF ye, C32 yi 1nF den 3,3 nF ye, R44 ü 47 K dan 33 K ya değiştirin diyor. Tabi ki ben bunların ne anlama geldiğini hiç bilmiyorum. Kolay bir şey mi, türkiye de bu parçalar bulunabiliyor mu fikri olan var mı?