slayer,metallica,ıron maiden,megadeth,dark funeral gibi grupları çalmak istiyorum yani metal diyelim.
Ibanez TBX, seride metale gayet uygun MG'den çok daha kaliteli amfileri var.
kusura bakmayın arkadaşlar ben amfi tavsiyesi istemedim ki 😀 sadece hangisi daha iyi ben bir kere müzik dükkanına girdiğimde 2. el marshall mg100hdfx denemiştim süper tonları vardı ama mg100hfx i hiç denemedim ton olarak hangisi daha iyi
öylede ama mg100hdfx in sıfırını nerden bulabilirim ki 🙁 2. el çabucak bozulurmu yoksa ömrü uzun mudurNe istediğinin biz farkındayız da, lakin ya ne demek istediğimizi anlatamadık ya da anlamak işine gelmiyor.
İkisini de dene, hoşuna gideni al diyelim o zaman. Zevk senin, renk senin, para senin, vakit senin, nakit senin.
ev konusunda sıkıntı yok ama hangisi daha iyi mg100hdfx mi yoksa mg100hfx miDostum önemli bir noktayı kaçırıyorsun buradaki insanların söylemek istediği şey 100 watt bir amfiyi normal şartlarda evde kullanamaman. Bende de marshall avt50x model amfi var mg serisinden daha üst düzeyde hibrit bir amfi. Ev kullanımında değil sesi gain i açtığım zaman bile evdeki tüm odalardan duyuluyor. O paraya combo ve çok daha iyi bi amfi alabilirsin.
Mg serileri arasında aşırı farklar yoktur ama mg100hfx daha yeni jenerasyon bir ürün. Bana ikisinden birini seç deseler muhtemelen mg100hfx seçerdim. Ama ikisi içinde şu daha iyidir şunu al demek doğru olmaz.ev konusunda sıkıntı yok ama hangisi daha iyi mg100hdfx mi yoksa mg100hfx mi
ama mg100hfx de contour düğmesi yok öok büyük bir fark yapar mı yoksa bass middle treible ayarlarından da contour ayarlanabilir miMg serileri arasında aşırı farklar yoktur ama mg100hfx daha yeni jenerasyon bir ürün. Bana ikisinden birini seç deseler muhtemelen mg100hfx seçerdim. Ama ikisi içinde şu daha iyidir şunu al demek doğru olmaz.
İkisi de alınacak amfiler değil. Ben tavsiye etmiyorum. Marshall iyidir. Ama bunlar değil. Bence Hakan abinin söylediklerini bir düşünün.