Bende mg15cfx var. Drive katını hiç beğenmiyorum. Keşke zamanında başka bi amfi alsaymışım. Ama cleande reveb ve delay efektlerini açınca çok hoş geliyoBu amfiyi almayı düşünüyorum. Evde çalmak için almayı düşünüyorum.2. El alıcağım için şuan başka bir amfi alma şansım yok. Önerirmisiniz veya daha önce düşük fiyatlı marshall kullanan arkadaşlar varsa karşılaştıkları durumları yazabilirler mi?
Uygunluktan kastınız güç anlamındaysa zaten müstakil bir evde değilsiniz sesin yarıdan fazlasını açamazsınız. Diğer yandan fender fuse gibi basit arayüzlü ama bir o kadar da verimli bir uygulaması var. Dilediğiniz şarkıcının hazır presetlerini, diğer ünlü amfilerin klonlarını bulabiirsiniz. Tasarımı çok şık, üzerinde akort cihazı bulunan güzel bir amfi diyebilirim. Kafakabin htr1 blackstar amfim varken de vazgeçemiyordum bu üründen. Srv,John mayer, Mark Knofler presetleri var gerçekten inanılmaz.Fender mustang 1 önerirmisiniz ev kullanımı için uygunmudur?
Sağ olun istediğim şeyleri verdiniz; Uygunluk derken ses yüksekliği hakkında sormuştum, komşular kapıya dayanırsa hiç hoş olmaz yaşadığım yerde 😀Uygunluktan kastınız güç anlamındaysa zaten müstakil bir evde değilsiniz sesin yarıdan fazlasını açamazsınız. Diğer yandan fender fuse gibi basit arayüzlü ama bir o kadar da verimli bir uygulaması var. Dilediğiniz şarkıcının hazır presetlerini, diğer ünlü amfilerin klonlarını bulabiirsiniz. Tasarımı çok şık, üzerinde akort cihazı bulunan güzel bir amfi diyebilirim. Kafakabin htr1 blackstar amfim varken de vazgeçemiyordum bu üründen. Srv,John mayer, Mark Knofler presetleri var gerçekten inanılmaz.
Dijital bir amfi olduğu için ses seviyesini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz, seste herhangi bir bozulma olmaz.Sağ olun istediğim şeyleri verdiniz; Uygunluk derken ses yüksekliği hakkında sormuştum, komşular kapıya dayanırsa hiç hoş olmaz yaşadığım yerde 😀
Şahsen ben beş yıldır elektrik gitarla iç içeyim. Mustang 1'in yanında blackstar htr1 kafa-112 kabin vardı. Ne kadar çabalasam da "off ulan lambalı be" diyemedim. Belki toyluğumdan belki de blackstarların iki tüplü olmasından farkları bir türlü anlayamadım. Efekt işlerini de kavramak istediğimde çok kısır bir eq vardı karşımda. Lambalı amfiye analog setup dizmek yerine fender fuse ile istediğim ses efektlerini tanıma fırsatı buluyorum. Tercihim özellikle benim gibi yenin başlayanlar için mustang yönünde.Şahsen ben fender mustang 1 amfiyi de pek güzel bulmuyorum. Ya ne biliyim çok dijital geliyor ya. Hani diyorlar ya line 6 güzel falan. Yok birader spider 4 ü denedim. Berbat ötesi. Ben mi bir sey begenemiyorum?? 😀
Şahsen ben beş yıldır elektrik gitarla iç içeyim. Mustang 1'in yanında blackstar htr1 kafa-112 kabin vardı. Ne kadar çabalasam da "off ulan lambalı be" diyemedim. Belki toyluğumdan belki de blackstarların iki tüplü olmasından farkları bir türlü anlayamadım. Efekt işlerini de kavramak istediğimde çok kısır bir eq vardı karşımda. Lambalı amfiye analog setup dizmek yerine fender fuse ile istediğim ses efektlerini tanıma fırsatı buluyorum. Tercihim özellikle benim gibi yenin başlayanlar için mustang yönünde.