7r7 11 Haziran 2016 #21 tunckk demiş ki: Ben 60 watt stereo olanını (vs230r) 500 tl ye satıyorum. Orjinal ıngiliz. Size verilen fiyat çoook fazla Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba. söylediğiniz üzere sahibinden gitar pedal, google, profiliniz ne varsa aradım ama ilanınız adına birşey bulamadım???
tunckk demiş ki: Ben 60 watt stereo olanını (vs230r) 500 tl ye satıyorum. Orjinal ıngiliz. Size verilen fiyat çoook fazla Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba. söylediğiniz üzere sahibinden gitar pedal, google, profiliniz ne varsa aradım ama ilanınız adına birşey bulamadım???
tunckk 12 Haziran 2016 #22 7r7 demiş ki: Merhaba. söylediğiniz üzere sahibinden gitar pedal, google, profiliniz ne varsa aradım ama ilanınız adına birşey bulamadım??? Hepsini görmek için tıklayın... Satılık Marshall Valvestate VS230 | İstanbul Satılık : Marshall Valvestate VS230 Son düzenleme: 12 Haziran 2016
7r7 demiş ki: Merhaba. söylediğiniz üzere sahibinden gitar pedal, google, profiliniz ne varsa aradım ama ilanınız adına birşey bulamadım??? Hepsini görmek için tıklayın... Satılık Marshall Valvestate VS230 | İstanbul Satılık : Marshall Valvestate VS230