Mat gitar renk koruma

Şu anda kullanmakta olduğum gitar Ibanez Grg7221 . Gitar mat siyah . Ama sanki gitar matlığını kaybedip parlak oluyor gibi hissediyorum. Herhangi bir boya dökülmesi veya relic tarzı bir görünüm olmasından çekiniyorum. Mat gitarlarda böyle bir sorun olur mu ?

Mat gitarlar genellikle zaman içinde dokunulan kısımlarda parlamalar oluyor. Üzerindeki mat vernik muhtemelen poliüretandır kolay kolay relic olmaz.

Hocam parlaklık sorun değil ama aşınma olayından çekiniyorum. Ama kalın bir tabaka vardır diye düşünüyorum

Çarpma vs olmazsa dökülme olmaz, parlaya parlaya gider o şekilde. Cilanın eskiyip relic olması baya uzun sürer onun 🙂
Çarpma vs olmazsa dökülme olmaz, parlaya parlaya gider o şekilde. Cilanın eskiyip relic olması baya uzun sürer onun 🙂
Hocam arkadaşıma sormuştum. Çalarak eskitirsen gel beni de eskit demişti 😁😁 ama yinede merak ettim çünkü bütün gitarlarim parlaktı daha önceden

Geri