max 30k elektro gitar önerisi

bütcem max 30k ancak 25 civarı daha iyi olabilir aklımda bu iki gitar var başka önerileriniz varmı

biraz bilgi lazım... hiç tanımadığım biri arkamdan yaklaşıp abi ben evlenmek istiyorum hangi kız iyi dese aynı soru...

en azından şunu sorayım, hareketli köprü mü amaç ve/veya bilinçli bir tercih mi bu? iyi ya da kötü demiyorum ama tipine bakıp hangisi diye soran o kadar çok insan var ki...
forumda en az 35 kere aaa ben bilmiyorudum sabit mi almam lazımdı diye 180 derece dönen soru gördük ... dediğim gibi iyisi kötüsü ayrı konu ama bilinçli alışveriş en önemlisi

Ben bu paraya bi 5 k daha koyar ikinci el ibanez prestige alırdım sizin yerinizde olsa çünkü aldığınız sıfır gitar 1 ay sonra yüzde 30 değer kaybeder satarken ve 35-40 bandına japon ibanez varken bu paralar bu gitarlara verilmez kendimde satıyorum diye demiyorum burdaki birçok üye benimle aynı görüşü paylaşacaktır

Ben bu paraya bi 5 k daha koyar ikinci el ibanez prestige alırdım sizin yerinizde olsa çünkü aldığınız sıfır gitar 1 ay sonra yüzde 30 değer kaybeder satarken ve 35-40 bandına japon ibanez varken bu paralar bu gitarlara verilmez kendimde satıyorum diye demiyorum burdaki birçok üye benimle aynı görüşü paylaşacaktır
Mümkün olduğunca denerim ama o civarlara cıkabileceğimi sanmıyorum

biraz bilgi lazım... hiç tanımadığım biri arkamdan yaklaşıp abi ben evlenmek istiyorum hangi kız iyi dese aynı soru...

en azından şunu sorayım, hareketli köprü mü amaç ve/veya bilinçli bir tercih mi bu? iyi ya da kötü demiyorum ama tipine bakıp hangisi diye soran o kadar çok insan var ki...
forumda en az 35 kere aaa ben bilmiyorudum sabit mi almam lazımdı diye 180 derece dönen soru gördük ... dediğim gibi iyisi kötüsü ayrı konu ama bilinçli alışveriş en önemlisi
Köprülerin tipi hakkında maalesef hic bir bilgim yok

Şık gitarlar. ancak size uygunluğu hakkında yetkinliğinizi bilmek gerekiyor. Yeni mi başlayacaksınız? Ya da, ne kadar süredir çalıyorsunuz? Amfiniz nedir?

1 yıldır calıyorum amfi olarak blackstar id core v3 var daha cok pop tarzı takılıyorum cok metal dinlemiyorum
Gitarda yenisiniz. Çaldığınız tarzları düşünürsek; gitar tercihiniz hatalı bence. Floyd rose a özel bir ilginiz yoksa, çalımınızı ve edineceğiniz alışkanlıkları sabote edecektir. Sizin gitarınız Strat kasa olmalı diye düşünüyorum.

en güzel öneri... bu forumu ve genel interneti araştır demek olacaktır... buraya model listeleyip şunu al bunu al diyerek sana fayda değil zarar veririz... ne istediğini senin bilmen ve odaklanman gerekir, tecrübeli olanlar da kaçıracağın nüanslar için uyarır seni
konuya fransızım diyorsan zaten hareketli köprü ilk tercihin olmasın, en azından bak araştır yok ben ikna oldum diyorsan olsun..

Geri