arkadaşlar mayıs ayındaki şenlikler için başarılar diliyorum...görüşmek üzere...!
Teşekkürler Doğukancım sizlere de başarılar 😆horserobber demiş ki:arkadaşlar mayıs ayındaki şenlikler için başarılar diliyorum...görüşmek üzere...!
Ulan Slayer istiyodun da bi tane mi istiyodun üçleme istiyodun, var mı öyle uyanıklık :twisted:Umuty demiş ki:Kreator le Death i ben istedim, aslında Slayer istiyordum ama ...
wastelander demiş ki:İnceldiği yerden kopsun dedik Onurcum, seni tabii ki her halinle seviyoruz, bana kalsa Melatonin hep Sentenced çalsın nedir yani :twisted:
DaveMustaine_64 demiş ki:wastelander demiş ki:İnceldiği yerden kopsun dedik Onurcum, seni tabii ki her halinle seviyoruz, bana kalsa Melatonin hep Sentenced çalsın nedir yani :twisted:
"Vaay demek Melatonin bundan sonra hep Sentenced çalacak"
diyerek yeni bir polemik de başlatılabilir. 😆 Vallaha hiç fena bir fikir olmadığını da belirtmek isterim, Sentenced çalan kaç grup var ki? :mrgreen:
Unutmuşum 10 Mayıs 19:00'da GÜMMF Şenliklerindeyiz geleneksel olarak 🙂 umarım yine 10 kişiye çalmayız son grup olarak 😆 ve umarım bu sefer çekilmez fişimiz hehe ve umarım bu sefer kafaları çekmeden çıkarız sahneye :twisted:Gecko demiş ki:yaa ben en ii ihtimal bizim şenliklerde izleycem de melatonini, kırık kolumla nerde dursamda kimse bana çarpmasa die düşünüorum 😛
o deilde işler açılmış bea konserler diz boyu..
kısa zamanda görüşmek dileğiyle..
sevgi,saygı...
Bu nasıl aile yahu Adams Ailesi falan mı 😆 beste elbette çalacağız bi Time After Time'sız bi Nightmare'siz Melatonin konseri mi olur hiç :twisted: sağolun beğeniniz için 🙂-PurPLe- demiş ki:hocam hayırllı olsun bi sürü konser varmış.kendi bestelrinizi çalacakmısınız şenliklerde?
çok beğendik ailecek 😀
wastelander demiş ki:Kesinleşen bir konser haberini daha vermek istiyorum. Melatonin 6 Mayıs 16:00 ODTÜ panayır alanından sonra 8 Mayıs 20:00'da TOBB Üniversitesi şenliğinde sahne alacaktır. Sevgiler & Saygılar