Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

wastelander demiş ki:
Bu isteğine "kayıt"sız kalmayacağız metalgamer kardeşim ama bi de şöyle bi şey var; Egemenlik "kayıt"sız Şartsız Milletindir...

Not : he he 😆
öncelikle iğrençsiniz diyorum wastelander efendi 😀 .burayı da sakın değiştirmeyin ama "kayıt"sız şartsız milletindir,melatoninin değil ona göre 😛 .kayıtsız melatonini önce allaha sonra odun zopa team'e havale ediyorum 😛

bu forumun cıtırı olarak bisi solemek istiorm!melatonin ismini ant. lı bi abimden duydum rock station da izlemis manyak demisti! sora bu sagdan soldan demolarını buldum😀 sag sol=(internet😀) sora meersem umut tanıdıkmıs yuz yuze tanısmadım ama tel de 1 kere knustum penasını istedim😀 muhahahaha nese sadete gelelim bikac gunluune ank. daym haftaya pazar donuorm sizi canlı gormek istiorm!!! metallica coverlarınızı duydum artık bnim icinde 1 2 tane calarsınız😀😀 1 i banko blackened olsun ama😀 sewgiler saygılar tesekkurler😀

sewgili umut hoca... geçen gün Garage'ın önünden geçerkene "eneee melatonin gitaristi işte..." diyen arkadaş bendim..o sıra sizden bahsedioduk da ondan o kadr heycan yaptım 😛 sizin şarkıları dinledim şu 5 şarkılık albümü we hepsi de müthiş şarkılar.. artık underground değil de yüzüstüne çıksanız..

Salıları kafalar kopsun, yolcu neyim kalmasın ortada... Bir de gösterin bazı arkadaşlara kim daha iyi kafa kopartıyormuş... Kol, bacak, yan bağlar, çapraz bağlar hepsini kopartın... Bir de cep telefonu ile bir kayıt koymanızı öneriyorum buraya, yeni çıkacak demonun kaydını da bu şekilde ucuza getirirsiniz. Daha önce yapanı gördük çok başarılı oluyor, bunca senelik grupsunuz aklınıza gelmiyor, nasıl adamlarsınız yahu...
Bir de ben Umut Hoca'nın elini öpmek istiyorum, o nasıl bir tekniktir, nasıl bir Melatonin'dir öyle...

junkcan demiş ki:
Salıları kafalar kopsun, yolcu neyim kalmasın ortada... Bir de gösterin bazı arkadaşlara kim daha iyi kafa kopartıyormuş... Kol, bacak, yan bağlar, çapraz bağlar hepsini kopartın... Bir de cep telefonu ile bir kayıt koymanızı öneriyorum buraya, yeni çıkacak demonun kaydını da bu şekilde ucuza getirirsiniz. Daha önce yapanı gördük çok başarılı oluyor, bunca senelik grupsunuz aklınıza gelmiyor, nasıl adamlarsınız yahu...
Bir de ben Umut Hoca'nın elini öpmek istiyorum, o nasıl bir tekniktir, nasıl bir Melatonin'dir öyle...

1 tane de hikaye gerekmezmi? sora kucuk bi kurgu bizmeshur olmak istemiorz sadece 1tel kadıydı falan die! SOrada klip cekersiniz😀 olmadı pop calarsınız😀😀😀

Valla o garage onu hadisesi beni gercekten mutlu eden bir olaydi, o yuzden geyigi de uzun oldu. Anlatmasi zevkli bir olay, herkesin yasamasini isterim. Tabii nedense bizim grupta sadece ben yasiyabiliyorum ama... Junkcanim beklerim elimde cok guzel dersler var gostericem onlari sana hic merak etme sen. Neyse herkese cesmeden selamlar tatilimi yediniz bea... Stay Nassi Yani?

Ha bide sali program var param bitti gelin daha tatile devam edicem para lazim doldurun Yolcu yu yoksa...

hah iyi program kesinleşmiş hayırlara ugurlar olsun diyelim 😀

umut abi o gün aradıgında tanıyamadım valla dedim biri işletiyor mu ne dio die ariagın hiç aklıma gelmediydi😀 hele öss sorcagını tamamen unuttuydum malum ögretmeniz ya :S

Ulan öbür grupların sayfalarında görüp özeniyodum hep. Bana nasip olmadı ama bugün sevgili gitaristimiz Hüseyin Umut Yıldırım'ın doğumgünü, kendisine iyi ki doğdun demek istiyorum 😀 stüdyoda görüşürüz abi :twisted:

Yine ve Yeniden Melatonin Salı Yolcu'da...Salı'yı çok seviyorlar zanlımca 😀

Arkadaşlar kutluyorum bu çok güzel birşey Yolcu'nun yeri değişse de Melatonin'in programı değişmemiş 😉

Başarılar bu hafta olmazsa haftaya oradayım

Geri