junkcan demiş ki:Gelemedik içkiyi fazla kaçırdık dışarda sonra yalan oldu :S
Skid Row muhteşem bir seçim...
Sebastian Bach gibi kasıktan dize kadar varmış sizin vokalde de. Bunun için şarkıyla harika bir uyumunuz olmuştur eminim...
Burank demiş ki:junkcan demiş ki:Gelemedik içkiyi fazla kaçırdık dışarda sonra yalan oldu :S
Skid Row muhteşem bir seçim...
Sebastian Bach gibi kasıktan dize kadar varmış sizin vokalde de. Bunun için şarkıyla harika bir uyumunuz olmuştur eminim...
Diz mi? topuk topuk!!!
Burank demiş ki:can'cığım bu nazik teklifin için grup adına teşekkür ederim ama sen o sümüklü mendili bize verirsen kendini neye sileceksin? zaten biz ördekçioğluyla anlaştık, kaydımızı düdüklü tencereyle yapacaz, klip için de sağolsun sitelerden deri tabaklayıcısı bir abimiz bize sponsor oldu, şimdi müsadenle tabakhaneye yetişmem lazım...
biz kıllardan bahsediyoduk hayvan herf 😡wastelander demiş ki:Geyiğinizi seveyim sizin. Bu arada diz, topuk falan yalandır, uydurmadır. Belime sarıyorum iki tur, kravat lazım olursa da boynuma sarıp göbeğe doğru sallandırıyorum, tööbe tööbe...
Burank demiş ki:biz kıllardan bahsediyoduk hayvan herf 😡wastelander demiş ki:Geyiğinizi seveyim sizin. Bu arada diz, topuk falan yalandır, uydurmadır. Belime sarıyorum iki tur, kravat lazım olursa da boynuma sarıp göbeğe doğru sallandırıyorum, tööbe tööbe...
wastelander demiş ki:Can iki dakka insan ol, olmuyor böyle...
junkcan demiş ki:wastelander demiş ki:Can iki dakka insan ol, olmuyor böyle...
evet iki dakika insan ol Can...