4 sene önce odtü şenliğinde dinledim ilk defa, vokali yani Can çocukluk arkadaşım olduğu için... o günden bugüne, pis metalci olmama rağmen (ki olmayacam da hiç bi zaman, çok belirttim bunu 🙂 nerdeyse bütün konser ve programlarınıza gelip, köşede sıkılıp, başım ağrısa da, sonuna kadar, büyük bi zevkle sizlerle birlikte oldum. "aynı kaba sıçmak" diye buna diyolar heralde, ama montsuz 😛
bu işi severek, içinizden geldiği gibi yaptığınız için belki de, en kötü gününüzde bile, hepiniz süperdiniz! aslında söylenecek çok şey var ama, kısaca şöyle özetliyim, hepinizi çok seviyorum!!!
düne gelince de; melatonin laneti son konserde de kendini gösterdi tabiki 😆 aksaklıklara ve farklı bi playliste rağmen, herkes eğlendi. son konser olduğu için, kimse sahneye çıkmak, çıktıktan sonra da inmek istemedi. inince de zaten duygusal bi hava oldu ortamda, ne yalan söyliyim, ben bile kötü oldum... ama şöyle de bi şey vardı ki, izlerken kimse anlamadı nolduğunu, hiç son konser havası yoktu. "arkadaşlar konserimiz sona erdi, haftaya aynı yerde, aynı saatte..."
Onur'un da dediği gibi, bi gün bi yerde, yine hepinizi aynı sahnede görücez, görüşmek üzere..