M Mehmet Memeth3401 1 Aralık 2025 #1 Kayda neredeyse hazır parçalarımız var. Önce kayıt sonrasında sahne planlıyoruz. Yaşlar 35+ İletişim için insta: memethgungor001
Kayda neredeyse hazır parçalarımız var. Önce kayıt sonrasında sahne planlıyoruz. Yaşlar 35+ İletişim için insta: memethgungor001
S berkan snocez Cuma 17:20 #2 Merhaba. Vokal buldunuz mu acaba, ilgileniyorum da. Bir parça örneğinde bulunursanız size ses kaydı atabilirim.
Merhaba. Vokal buldunuz mu acaba, ilgileniyorum da. Bir parça örneğinde bulunursanız size ses kaydı atabilirim.
M Mehmet Memeth3401 Dün 09:56 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 snocez demiş ki: Merhaba. Vokal buldunuz mu acaba, ilgileniyorum da. Bir parça örneğinde bulunursanız size ses kaydı atabilirim. Hepsini görmek için tıklayın... Merhabalar, 532 664 72 77 whatsaptan yazabilir misiniz
snocez demiş ki: Merhaba. Vokal buldunuz mu acaba, ilgileniyorum da. Bir parça örneğinde bulunursanız size ses kaydı atabilirim. Hepsini görmek için tıklayın... Merhabalar, 532 664 72 77 whatsaptan yazabilir misiniz