İzmir Merhaba 27 yaşındayım kadınım metal tarz hariç her tarzda şarkı söyleyebiliyorum soliti olabileceğim bir grup ariyorum

merhabalar grup kurmak ıstıyorum. baterı calıyorum. eslık etmek ıstermısın yada kuralım beraber cekırdek kadroyu..ılerıde farklı projelere grupca acılabılırız. baterıst bulmak zordur ben eskı kurtlardanım tekrar calmaya basladım ..guzel arkadaslıklar eglencelı studyo ortamı kayıtlar oturduktan sonra tıcarıde olaıblır calmak ısteırm..

merhabalar grup kurmak ıstıyorum. baterı calıyorum. eslık etmek ıstermısın yada kuralım beraber cekırdek kadroyu..ılerıde farklı projelere grupca acılabılırız. baterıst bulmak zordur ben eskı kurtlardanım tekrar calmaya basladım ..guzel arkadaslıklar eglencelı studyo ortamı kayıtlar oturduktan sonra tıcarıde olaıblır calmak ısteırm..

Merhaba orijinal instagram adresi bırakabilir misin bateri daha çok metal müzik tarzı ile ilgili bir enstrüman sanırım ama konuşalım bir instadan seninle eğer güven oluşursa anlaşırsak olabilir

valla kardesım ınsta bırak ekleyeyım senı.. ısımde gucumde belırlı yasta eskı kurtlardanım guvenılırlık konusunda problem yasamazsın.. onemlı olan guzel ortam olusturacak amac..saygı cercevesınde kafa dengı bır olusum yapmak. ınstanı verırmısn ekleyeyım.

Geri