Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşamak ister misin?Merhaba izmirde 27 yaşındayım kadınım metal tarz hariç her tarzda şarkı söyleyebiliyorum solisti olabileceğim bir grup ariyorum
Ne alaka espri mi yaptın sen şimdi ne demek istedin acabaBirleşik Arap Emirlikleri'nde yaşamak ister misin?
merhabalar grup kurmak ıstıyorum. baterı calıyorum. eslık etmek ıstermısın yada kuralım beraber cekırdek kadroyu..ılerıde farklı projelere grupca acılabılırız. baterıst bulmak zordur ben eskı kurtlardanım tekrar calmaya basladım ..guzel arkadaslıklar eglencelı studyo ortamı kayıtlar oturduktan sonra tıcarıde olaıblır calmak ısteırm..
Merhaba orijinal instagram adresi bırakabilir misin bateri daha çok metal müzik tarzı ile ilgili bir enstrüman sanırım ama konuşalım bir instadan seninle eğer güven oluşursa anlaşırsak olabilirmerhabalar grup kurmak ıstıyorum. baterı calıyorum. eslık etmek ıstermısın yada kuralım beraber cekırdek kadroyu..ılerıde farklı projelere grupca acılabılırız. baterıst bulmak zordur ben eskı kurtlardanım tekrar calmaya basladım ..guzel arkadaslıklar eglencelı studyo ortamı kayıtlar oturduktan sonra tıcarıde olaıblır calmak ısteırm..
Merhaba oldschool blues rock grubu kuruyoruz, bass ve vokal eksik şebnem ferah, gary moore, yavuz çetin, steelheart, pinkfloyd vs vs, bu tarzlarda ilerlicez ilgilenirsenizMerhaba izmirde 27 yaşındayım kadınım metal tarz hariç her tarzda şarkı söyleyebiliyorum solisti olabileceğim bir grup ariyorum
Şebnem Ferah tarzı söylemeye çalışırım ama daha çok aslında pop ve yabancı tarzım ama düşünürüm insta verin bir görüşelimMerhaba oldschool blues rock grubu kuruyoruz, bass ve vokal eksik şebnem ferah, gary moore, yavuz çetin, steelheart, pinkfloyd vs vs, bu tarzlarda ilerlicez ilgilenirseniz
Merhaba aslında grup tamamlandı ama yine de iletişim halinde kalalım isterseniz, @chug.rockŞebnem Ferah tarzı söylemeye çalışırım ama daha çok aslında pop ve yabancı tarzım ama düşünürüm insta verin bir görüşelim