Merhaba Ben 14 Yaşındayım Ve Bir Şarkı Yaptım Spotifyda Yayınladığım Lütfen Eleştiri Yapın İyi Olmuş Kötü Olmuş Diye

Dinlemeye gerek yok.
Yaşını olduğundan büyük yazan ergenleri direk engelliyorum,
Burada bulunma amacı müzik olan dürüst kişilere de tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Şarkı olmamış tabi de çaba güzel.. Tebrikler.. Ritmi yani beat'i kendin yazmaya çalış.. Hatta saçma sesler kaydedip reverb'le, boz, en kötü sesler bile arkasında bass, bateri çalmaya başlayınca keyifli hale gelebilir... Bu yaptığını paylaşma cesaretin de güzel.. Mesela bu yaptığınla hiç uğraşma, yeni bir şey yap.. Sonra ikinci yaptığını da kenara koy üçüncü bir proje yap.. Ama bunlara 1 hafta 10 gün filan emek ver, düşün.. Dördüncü projeni yapmaya başladığında ilk yaptığını dinle, çok zaman geçmemiş olmasına rağmen kendin de farkedeceksin neyin olmadığını.. Merak etme bir kaç seneye gayet iyi şeyler yapmaya başlarsın..

1739644644054.webp

• Öncelikle RAP çinin amatörü olmaz. Bu işe girdiği anda herkes usta rapper dir.
  • Saç traşı önemli. Yarıya kadar kazıtın.
  • Boyun bölgesi başta olmak üzere belli bölgelerinize dövme
  • Büyk kıyafetler.
  • Konuşurken elinizle silah işareti yapın ve kollarınızı senkronize olarak hareket ettirin.
  • Çok yaşamış, hayatın bütün anlamını çözmüş, tüm çetelerde bulunmuş biri gibi tavır takının,
  • Dik ve beylik laflar ile konuşun. "-Biz buraya yeni gelmedik, geri geldik..." gibi..
  • Otamlarda rahat ve geniş durun, Bir RAP çi asla kenarda durmaz, sessiz kalmaz. Mutlaka her konuda bilginiz olmalı, bir beyin cerrahına bile iş öğretebilecek öz güvende olmalısınız.
  • Müzik ve armoni bilmek, Müzik temellerini öğrenmek? Boş verin. Sizi dinleyecekler için bunların bir önemi yoktur.
Artık bir RAP çi siniz. Bir yerden arak beat bulun / yaptırın, bir mikrofon karşısına geçip sözlerinizi hızlıca üstüne okuyun. Ama mutlaka küfür, kızlar, sigara, çete, para, araba kelimeleri içinde olsun. Tamamdır.

Geri