İstanbul Merhabalar, bateri çalıyorum. Kendime beraber müzik yapabileceğim tercihen sahnesi hazır grup arıyorum

Alper

Alper9090
Herkese merhabalar, yaklaşık 15 yıldır bateri çalıyorum. 6 yıldır bir grupta aktif olarak çaldım, birçok yerde sahne aldım. Türkçe olarak Mor ve Ötesi, Duman, Kurban, Aylin Aslım, Pentagram, Malt, Özlem Tekin, Şebnem Ferah, Yabancı olarak da metallica, foo fighters, Satşnd, Audioslave, Red Hot Chilli Papers, Green Day, Three Days Grace, Nirvana, The Offspring, Cranberries, Bon Jovi, Linkin Park, Rise Against, Paramore, Pearl Jam gibi sanatçı ve grupların birçok parçalarını çalabiliyorum. Repertuarım geniş olup sürekli farklı şarkılar çalmaktan keyif alıyorum. Beraber müzik yapabileceğim seviyeli ve keyifli bir grup arıyorum. Eski grubumda düzenli sahne aldığım için sahnesi olan bir grup olursa çok memnun olurum. Diğer detayları mesaj ile konuşabiliriz. Aşağıya eski grubumun youtube hesabını paylaşıyorum. Herkese müzik dolu günler dilerim 🙂)

Merhabalar hocam. İstanbul'a yeni taşındım. Daha önceden Aydın ve Hatay'da sahne tecrübem oldu. Şu an burada bas gitar çalan ve vokal arkadaşlarım ile davul çalan birini arıyoruz. İlgilenirseniz herhangi bir sosyal medya hesabınız var ise oradan konuşabiliriz detayları. İyi akşamlar

Geri