Alınık Mesa Boogie Mini Rectifier 25w

Takasa
Kapalı
Fiyat
0
Para Birimi
TL
Merhaba,

Mesa Boogie Mini Rectifier 25w kafa amfisi arıyorum. Voltaj olarak avrupa modeli(220v) olmalı. Satmayı düşünen arkadaşlar bana buradan ulabilir.

Teşekkürler.

Neden özellikle bu modeli aradığınızı merak ediyorum. Daha önce denediniz m bu amfiden beklentiniz veya genel olarak ses arayışınızı belirtirseniz yardımcı olabilirim.
1 buçuk yıl kadar kullandım. Tecrübelerimi memnuniyetle paylaşabilirim

Neden özellikle bu modeli aradığınızı merak ediyorum. Daha önce denediniz m bu amfiden beklentiniz veya genel olarak ses arayışınızı belirtirseniz yardımcı olabilirim.
1 buçuk yıl kadar kullandım. Tecrübelerimi memnuniyetle paylaşabilirim
Merhabalar, daha önce maalesef canlı olarak bir mesa boogie marka amfi denemedim fakat genel olarak mikrofonlanıp kaydedilen(işlenmemiş) tonlarına hakimim. Ayrıca dinlediğim müzik türüne de uyduğunu düşünüyorum. Kayıt alırken de güzel sıkı bir ton elde edeceğimi düşünüyorum. Foo Fighters grubunu referans olarak alıyorum. Sizin de fikirlerinizi duymak isterim tabi ki amfi ile ilgili.

Foo fighters çalmadım ama çok sert bir tona ihtiyaç olmayacak. Daha sert tonlara ihtiyacınız olursa Mesa Mini Rectifier'ı ekstra bir OD pedalı ile boostlamak lazım. Ayrıca ekstradan kabine de ihtiyaç var, başka bir ilan açmışsınız zaten. Almak istediğiniz kabin çok iyi ama Kafa amfi olarak belki ihtiyacınıza daha uygun bir model seçebilirsiniz.
Mesalar fiyat olarak maalesef çok yüksek, daha ucuz bir amfi de işinizi görecektir. Tabii ki karar sizin.
Kolay gelsin

Foo fighters çalmadım ama çok sert bir tona ihtiyaç olmayacak. Daha sert tonlara ihtiyacınız olursa Mesa Mini Rectifier'ı ekstra bir OD pedalı ile boostlamak lazım. Ayrıca ekstradan kabine de ihtiyaç var, başka bir ilan açmışsınız zaten. Almak istediğiniz kabin çok iyi ama Kafa amfi olarak belki ihtiyacınıza daha uygun bir model seçebilirsiniz.
Mesalar fiyat olarak maalesef çok yüksek, daha ucuz bir amfi de işinizi görecektir. Tabii ki karar sizin.
Kolay gelsin
Mesa Boogie Mini Rectifier 25w amfiyi bulup satın aldım. Kabin içinde rectifier 1x12 bulabildim. Bununda bas tepkileri tam beklediğim gibi. Dediğiniz gibi boostlamak için yine mesa boogie markasının flux drive pedalını alabilirim. Amfinin karakterini değiştirmeyecek bir OD pedalı tercihim olur.

Hayırlı olsun. 1*12 dikey kabin güzeldir.
Ibanez, Maxon veya Boss markalarinin tubescreamer pedalları işinizi görecektir. Illa Mesa olmasına gerek yok, amaç hafif gazlamak. Çok gain eklemenize gerek yok.

Geri