terketme_beni demiş ki:inanıyorum çünkü bu şarkıların iki elektro klavye bass baterili çalındıgını bilip ve bu şarkılarda benim şu anda kayıtları olmayan iki gitar şeklinde çalınmış halleri var bide şunu sölemek istiyorum hiç kendiniz şarkı sözü yazıp besteledinizmi bilmiyorum ama tarzına göre ilk gitarla çaldıgın zmn ve zamanla diger gitarıydı bassıydı vs gibi donanımları tek tek ekleyin görceksiniz ve anlayacaksınız
oha süperJemokan demiş ki:opeth-to bid you farewell
biraz gercek muzik dinle insanlarin neler yaptigini anla sonra hala bu yorumlari yapiyor olursan verecem sana.
abi yarıldım ya sabah sabah alemsin 🙂samsara_gitar demiş ki:biraz gercek muzik dinle insanlarin neler yaptigini anla sonra hala bu yorumlari yapiyor olursan verecem sana.
olmuyor Alc43Vol. benim anladığım gibiyse gereksiz yere ayıp ediyorsun. yanlış yazdıysan yada ben yanlış algıladıysam başka. jemokan ı tanıyorum. iyi niyetli kendisi. o da senin arkadaşını tanıyor. gereksiz tartışmayın. saçma sapan bir şekilde senin arkadaş başlatmış olayı şöyle bir okursan. "neden uzlaşmacı davranılır anlamam" nasıl bir laf yahu. sevmeseniz de, iğrenç de bulsanız meşalenin başlığı bu. kendinizi biraz zorlarsanız düşüncelerinizi kimseyi kırmadan güzelce ifade edebilirsiniz bence. meşale de olsa insan insandır. :!: :bilmem
gördügü yeri ve mekanıda söylerse dogru olup olmadıgını anlarızSpiN13 demiş ki:ya demin arkadaşımla konuştum bunları izlettim koptu bunlar bizim burda oturuyo kafeye geliyolar arada dedi 🙂
dostum çok saol görüşlerin için ama dogruyu söylemek gerekirse bırak konseri barda daha sahne almış degiliz ama kendimize güvenimiz oldugundan bunu başarabilecegimiz düşünüyorum ama grubumuz olmadagından konser veya biryerde sahne alma gibi araştırmalarda bulunmadım hatta rock yarışmalarına bile bu yüzden katılamıyoruzortam kuralım takılalım diyorsan ayrı bi konu biz ist /avrupa yakasındayız görüşmek neden olmasınTrace demiş ki:Ya konser verin gözüm,sizleri görmek istiyoruz artık,2'niz gelin ortam kuralım yere takılalım filan ya...
Avcılarterketme_beni demiş ki:gördügü yeri ve mekanıda söylerse dogru olup olmadıgını anlarızSpiN13 demiş ki:ya demin arkadaşımla konuştum bunları izlettim koptu bunlar bizim burda oturuyo kafeye geliyolar arada dedi 🙂