İstanbul Metal Grubu Arıyorum

berkan

snocez
Merhabalar, ben Berkan. Metal müzikle ilgileniyorum. Elektro gitar çalıyorum (ritim, lead fark etmez). Onun dışında da growl vokalim. En bilindik gruplardan Draconian vokali ornek verilebilir. Gitar ya da boyle bir vokal arayan kişiler ulaşabilir. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Güncelmi ve Yaşın kaçtı Candlemass Tribute grubu kurmaya çalışıyorum ilgilenirsen yazarmısın instagram: demiregefozyy
merhaba
her ne kadar doom dinlesem de epic doom ya da candlemass dinlemiyorum
ilgimi çeken bir tür ile grup değil

funeral doom
gothic doom
death doom gibi türleri dinliyorum
o yüzden reddetmek durumundayım

Merhabalar, ben Berkan. Metal müzikle ilgileniyorum. Elektro gitar çalıyorum (ritim, lead fark etmez). Onun dışında da growl vokalim. En bilindik gruplardan Draconian vokali ornek verilebilir. Gitar ya da boyle bir vokal arayan kişiler ulaşabilir. Teşekkürler.

Hocam selam heavy metal ve rock çaldıgımız bir grubumuz var gitarcı arıyoruz eğer ilgileniyorsan ulaşabilir misin setlist'de atabilirim. @muzikgiremez instagram

Doom çaldığım için biraz daha yavaş çalıyorum da örnek parça verebilirsen bir bakabilirim.
tabii lorna shore whitechapel fit for an autupsy gibi gruplara bakabilirsin örnek parça olarak ta şu ikisine bakabilirsin Whitechapel - This is Exile daha groove odaklı rifflere sahip Lorna Shore - To The Hellfire bu daha hız odaklı.

Geri