Metoboy 21 Temmuz 2023 #2 Merhabalar Antalyada türkçe/anadolu rock çalıyoruz. Basçımız yok ilgilenir misiniz?
rozazardoya 22 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Metoboy demiş ki: Merhabalar Antalyada türkçe/anadolu rock çalıyoruz. Basçımız yok ilgilenir misiniz? Hepsini görmek için tıklayın... olur nerden ulasabilirim size
Metoboy demiş ki: Merhabalar Antalyada türkçe/anadolu rock çalıyoruz. Basçımız yok ilgilenir misiniz? Hepsini görmek için tıklayın... olur nerden ulasabilirim size
dwien 30 Temmuz 2023 #5 Selamlar, biz de bass gitarist aramaktayız, hâlâ grup bulmadıysanız bir prova almak isteriz.
backrooms 11 Ağustos 2023 #6 rozazardoya demiş ki: her genre metal calarim bassciyim grup ariyorum Hepsini görmek için tıklayın... Selam antalyada grunge metal punk grubumuza bassci arıyoruz bana buradan ulaşabilir misin ilgini çekerse? bubbaaZ_29
rozazardoya demiş ki: her genre metal calarim bassciyim grup ariyorum Hepsini görmek için tıklayın... Selam antalyada grunge metal punk grubumuza bassci arıyoruz bana buradan ulaşabilir misin ilgini çekerse? bubbaaZ_29
cobainadam 20 Ağustos 2023 #7 rozazardoya demiş ki: her genre metal calarim bassciyim grup ariyorum Hepsini görmek için tıklayın... metal rock grubu kuruyoruz ilgini çekerse iletişim bilgisi verebilirim
rozazardoya demiş ki: her genre metal calarim bassciyim grup ariyorum Hepsini görmek için tıklayın... metal rock grubu kuruyoruz ilgini çekerse iletişim bilgisi verebilirim