Brutal ton var bide 🙂
Soğuk ve boğuk birbirini çağrıştırdığı için aklıma böyle gelmiş olabilir. Sert tonlarda Mid ve özellikle Precense potlarını iyice kısarım. Sert ve kuru ton böyle daha iyi oluyor bence. Konuyu açan kişi konuya bakmaya tenezzül ederse açıklayabilir bize.Bana da aksi gibi midleri adam akıllı düşürülmüş high gain tonlar soğuk gelir. High gain hadisesinde tona sıcaklığı katan midlerin oranıdır benim gözümde. Ama olayın ilk tanımla alakası yoksa kurduğum mantık yanlış veya fazla kişisel kaçıyor demektir.
Karanlık tonlar nedir nasıldır biri de bunu açıklayabilir mi ? bu aralar sürekli duyuyorum
Pasif istiyorsan kesinlikle Ola'nın kullandığı manyetiğe bakmalısın. SH-11 Dimebucker'di herhalde. O da iyidir.Bildiğiniz karanlık tonlar veren yüksek çıkışlı manyetik var mı ?
Bildiğiniz karanlık tonlar veren yüksek çıkışlı manyetik var mı ?
Blackouts'tan ziyade EMG daha içi dolu, daha hacimli tonlar veriyor bence. Blackouts kulağa çok cılız geliyor. Bu arada iki manyetikten de nefret ederim.
Edit: 7 adamı öldürmekten içerideymiş şimdi gördüm.Diğer adam neden içeride acaba onu merak ettim. Les Paul'e de acıdım.
Zevkler yine de tartışılmaz ama Clean tonda 5 kuruş etmez aktifler. Drive konusunda ise aktifler kadar yüksek çıkışlı pasifler olduğu için pasif manyetik tercih sebebidir bence.Yerine ve tarza göre aktif iyi oluyor bazen..