- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ah be, ne gergin adamsin.
Dipnot : Hayatimda Duman coverlamakla isim olmadi bu is icin cok yasliyim 🙂
Ah be, ne gergin adamsin.
Dipnot : Hayatimda Duman coverlamakla isim olmadi bu is icin cok yasliyim 🙂
Nihohaha beyler bozuldu bu(!) 😂
Bu kadar aglayip tepki gostermek yerine suyun akisina kendini biraksan daha iyi olurdu. Andropoz boyle bisey demek ki.
yenilen pehlivan güreşe domaz misali sende dübür edilmeye doymuyorsun anlaşılan.
ilan sana uymuyorsa ne diye yazıyorsun aleyna tilki'nin hayranları gibi.
sen yemek programlarını da izliyorsundur
Geleceginden umudu kesmis, yarinindan umidi olmayan, kendini begenmis cumleler bunlar.
Ustelik sen kendini ne saniyorsun? Sen kimsin ki seninle savasa gurese gireyim?
ben kimmişim ki benle savaşa güreşe girmeyecekdin de ne demeye polemik için defalarca yazıyorsun ???
sanane alemin geleceğinden, sen kendi dalgana bak.
gitara yeni başlayacak birine ağaç konusunda tavsiyede bulundun ve üyelik tarihim yeni olunca beni 20 yaşında sanıp bilmişlik taslayıp ucuz basswood gövdeli bi ibenez'e alder kasalı abanoz klavyeli set-neck jacksonun 81,85 manyetiklerini takınca aynı sesi verecrğini iddia eden 30luk cahiller çıktı.
başka bi yerde ilan açtım rock metal için ama gelmiş bi pop vokal cevap yazmış "pop müzikle işim olmaz" yazdım sadece.
veya ilanlara bakarken beni ilgilendirmeyen bi ilan görünce ben niye salça olmuyorum da sen ve senin zihniyettekiler salça oluyor ?
madem ilgi alanı dışı bi ilansa ne demeye gelip karı gibi polemik yapacak yer arıyorsun ?
bu kadar çok boş vaktin varsa git televizyonda seyirci-katılımcı ol orada polemik yap.
öyle üyelik tarihne bakıp da müzikte kendince bi birikimin varsa bunu kendinden yaşça küçüklere bilmişlik taslamak yerine kullanma, kullanıyorsanda o kişinin senden yaşça büyük olduğunu anladığında "abdropoza girmiş" gibi cümleler kullanıp kendini daha da rezil etme. hem 41 yaşımda olmaktan gocunmuyorum çünkü bugün 60 yaşlarında olan sevdiğim metal gruplarının üyelerini onlar 30larının başındayken görüp izleme şansım oldu. 70lerin başında ergen olup The doors, Led zeppelin dinlemek imkanım olsaydı keşke
uzun uza yazdıysamda seni adam yerine koyduğumdan yazmadım, detaylı olursa belki anlarsın diye yazdım
benim bi lafım var: adam olan adam anasına sövdürtmez !
şimdiye kadar sen dahil diğer yazanlarada gülüp geçtim ama ananıza sövdürtmek için bu kadar da çabalamayın artık.
ben şöyleyim-böyleyim demiyorum ama ne olmadığımı çok iyi biliyorum. sen de neysen o" ol.
haydi kal sağlıcakla.