İzmir METAL-ROCK VOKALİSTİ

Merhaba 25 yaşındayım ve İzmir Karşıyakada yaşıyorum screamo,fry scream ve brutal vokallerin yanında clean vokallerde yapıyorum tarzlar olarak nu metal, death metal,deathcore,metalcore progressive metal tarzlarını tercih ediyorum
enstrüman olarak gitar ve davul çalabiliyorum
Ama tercihim olarak bir grupta lead vocal yapmaktır
Söz yazarlığıda yapıyorum ve ingilizce parçalarda telafuzum iyidir.
Linkin park ve bring me the horizon gruplarının tercihe ettiği vokallere yakın bir vokalim vardır.

Merhaba. Gitaristim ve grup arıyorum. 26 yaşındayım. Sahne deneyimim var. Müzik teorisi ve kendi demolarımızı kaydedebileceğimiz düzeyde ev stüdyom ve prodüksiyon bilgim var. Prosesör, 100w amfi-kabin gibi sahne boyutuna göre gerekli tüm ekipmanlara sahibim. Buca'da ikamet etmekteyim. 16:00 sonrası tüm günler müsaidim. Şehir dışına çıkmakta da bir sorun yok. Birlikte proje yapmak isterseniz yazabilirsiniz.
Instagram: @Euronymoust

Merhaba 25 yaşındayım ve İzmir Karşıyakada yaşıyorum screamo,fry scream ve brutal vokallerin yanında clean vokallerde yapıyorum tarzlar olarak nu metal, death metal,deathcore,metalcore progressive metal tarzlarını tercih ediyorum
enstrüman olarak gitar ve davul çalabiliyorum
Ama tercihim olarak bir grupta lead vocal yapmaktır
Söz yazarlığıda yapıyorum ve ingilizce parçalarda telafuzum iyidir.
Linkin park ve bring me the horizon gruplarının tercihe ettiği vokallere yakın bir vokalim vardır.
Deftones ile aran nasıldır?

Geri