Albümü pre-order etmiştim, 18 kasımı bekliyorum dinlemek için. Ondan evvel de birkaç gün önce Kill Em All dan başlayarak tüm albümleri sırayla tekrar dinlemeye koyuldum ( Hala dinliyorum, 10larca kez her albümü tek tek). Load'a kadar çok keyifliydi demekten kendimi alamıyorum ama, ''abi metalika öldü yaaa''cılardan değilim, load ve sonrasındaki işler de bence gayet güzel sadece beklentiye göre düşük ve ilk verilene göre farklı işler gibi geliyor bana.
Thrashin dibine vurup sonra biraz progresifleşiyorlar, fanların da büyük bir kısmı oluru veriyor hatta, sonra biz hard rock gibi takılalım diyorlar, fanlar buna hmm derken bluesumsu şeylere girmiş bulunuyorlar, garip bir dönem geçiyor sonra biz biraz cover yapalım esinleniriz belki tekrar falan diyorlar heralde, ama St. Anger gibi garip olmadık birşey ortaya çıkıyor. Sonra bi 5 sene bekledikten sonra Death Magnetic geliyor, ki kişisel olarak çok beğendiğim bir albüm, bence çok sağlam melodiler ve müzik içeriyor. Bir önce Death Magnetic gibi birşey çıkmış olması beni umutlandırmıştı sıradaki albüm için, Hardwired'da neler oldu çok merak ediyorum. Singlelar bana kesinlikle umut vermiş ve güzel birşeyler geleceğini düşündürmüştü, bazı olumsuz yorumları görmek beni korkuttu 🙁 Bakalım, kaldı 3-5 gün.