Ben de muhabbete bir yerden katılmak istiyorum.
Sahnede kufur ettik, aman kufur etmişiz. Sahnede kafa sallamadık, aman sahnede hareketsizmiş. Sahnede kıyafet - kostum olayına girdik, aman birilerine benzemişiz.... Ya ne kasıntı memleket burası !
Bu ulkede kimse bir bok gormemiş desem; internet var; artık herkes herseye ulasabiliyor, farkında olmalı artık. Gercek sektor nedir ne degilidir gruplar ne yapar ne yapmaz, işte bunun farkında olanlarının sayısı arttıkca bir seyler cıkabilir.
En onde yüzlerce insan vardı, bir coguna kan fıskırttık !!! (Sanırım arkadan kasıntı olup seyredenler fark edememiş) Herkes orgazmatron seklindeydi. Küfür de ettik, kafa da salladık, show da yaptık! Sahnenin m*na koyduk!
Kopek gibi de eglendim, Eglenen yüzlerce insan gordum, baska daha ne olabilir ki? Bir daha ki sefere gürz bulup bizimle eglenenlerin arasına da dalarım ayrıca ...
Diger yandan grubun gitaristi olarak sunu da soylemeliyim; Sololar duyulmamıs sanırım. (ki artık yaptıgımız muzikte gitar soloları fazlası ile var eskiden de oldugu gibi) Ben calarken, organizatorler ve Yüksek Sadakat sagolsun, hiç bir sey duyamadım. Iyi ki dısarıdaki ses, sahnede de olandan daha güzelmiş.
Yine de eglendim! Ve bence en onemlisi bu ! Muzik yapıyoruz; Sahne bir seyleri ispatlama arenası degil ki :!: Ama bizde herkes o gozle bakıyor orası ayrı, bu yeni bir sey de degil.
Kafa sallayanlara helallı hos olsun.
Sallamayanlarında canı sag olsun anam, ne yani ?