cvp istiosun ok o zamn cvp şu sen o adamların cdlerini alıosan bn de kınarım ama bn mp3 indiriorum ya da biyerlerden korsanınnı buluyorum böylece para kazandırmıyorum.adamlar ermeni elbette bağış yapacak aynı şey sizde de olsa siz de yapardınız ama şöyle bir durum var bu mesele çok fazla abartılıyor biri bi kuyuya taş atıo gerisi gelm,io adamların o 4 adamın bana türklerden nefret ediyoruz ya da ne biliyim küfür ettikleri(türklere karşı)bir video gönderin herşeyi kabulleneymACRoth demiş ki:Belge ve kanıtların tek tek toplarlanmasını istiyorsunuz. Hala inatla bu grubun ne amaçladıgını anlamak istemiyorsunuz sanırım, bir kabullenememe durumu var sanki...
Neden onlar için alınan tavır, Yunan yada İngiliz grubuna alınmıyor? Siz kac tane boyle Anti - Türk Fasit grup gördünüz? Yok dgeil onlarada Grave Digger gibi aynısı yapılır. Cunku kimse bu sekilde acık acık ve karalama kampanyası yürütürcesine Türklere karsıt bir politika yütürmüyor.
İki bayrak vs. bahsetmişsin; O zaman gecen yıl Soad'ın Ermeni Soykırımı için calısama yürüten bir dernege yaptıgı bagısı nasıl degerlendiriyorsunuz? Lütfen bunu cevaplayın!
Madem oyle neden 98 yılında basın acıklaması da yaparak ,Türkiye'ye gelmediler? Lütfen kendinizi kandırmayın. İşte zamanla Türkiye'ninde işlemdigi suçları kabul etmesini saglamak istiyorlarlar. 50 yıl sonra da bugunler için Kürt katliamı yapmıstınız diyecekler. Bu böyle. Milliyetcilik ile yada baska hiç bir idolojik görüsle bunun alkası yok, biraz Tarih bilen herkes bunu kavrayabilir.
Bugun bütün Amerikan gencligi Soad sayesinde Türklere ön yargılı bakıyor; bundan etkilenen de var, etkilenmeyen de.
''Camel'' bir Japon firmasının sigarası ama, Dünyada iyi yada kötü Türk ürünü olmak ile reklam yapan dogru yada yanlıs bir sekilde tanıtım saglayan bir ürün. Soad acık acık söylüyor! Sokak da bile Camel sigası içenleri bu sigarayı içmeyin diyerek uyarıyoruz bunuda ''Dont smoke this Turkish shit'' diye soyluyorlar, Kerrang da roportaj verdiler.
Ortada onlarca örnek var! En basta daha dünyaca ünlü ir grup olmadan once gelmemeleri var. Bir iki iyi niyet göstergesi olması ki bunlara inammak gercekten zor; Soad'un yarattıgı canavarı masum kılmaz.
Gecmişte yapılan hiç bir seyi tavsip etmiyorum. Yapılanlarında hepsi yanlıs idi. Bugun bu cocuklar Anadoluda muhtelen Kayseri de dogmus birer türk vatandası olabilirlerdi ama acımasız politik oyunlar iki milletin kardesligini ne hale getirdi.
Bugun hala bunu kasıyan bu grup ve hala kin tohumları eken insanları dinleyin kardesim , sevin sadece kendinizi kandırın. Ne vazgecilmez bir grupmus...
Soad Türkiye'de bir dergide posteri verildigini duysa herhalde bundan cok büyük zevk duyardı, yapmak istediklerini catır caıt yapıyorlar. Onlar acısından büyük basarı.
Soad California'da ki Ermeni Cematinin destegi ile ilk yıllarda büyüdü ve bu destekle sıyrıldı. Gecmişteki dergileri kurcalayın. Ama bunun için yaşınızın 1995-2000 yıllarında ki medyayı takip edebilemeye müsait olması gerekir.
Eger bunları da biliyor ve dinliyorsanız, nasıl İstiklal Marşı söylüyorsunuz ?
eğer sen benim istiklal marşı söylememi ya da türklüğümü buna göre kıyaslıyosan sana söyleceğim hiçbirşey türklük bunlar kıyaslanamzzzzzzzzz :!: :!: :!: