Ogün wah kullanmıyor. Ayrıca konserde metinin önündeydim.bad harsie 2 vardı ayağının altında.değiştirmiştir belki.
OnurBattal demiş ki:Amplisi kimi zaman Marshall Tsl100 kimi zaman peavey 5150. Ama son 2 yıldır çoğunlukla Marshall tsl100 kullanmakta. Ve driveda da Tsl100 kullanıyor. Ve wah olarak bad horsie 1 kullanıyor.
Küçük bar programlarında ise marshall mg100 kafa ya da vs100 kafa amplilerden birisini kullanıyor.
Bad horsie 2 Ogünün setupta olabilir..
newzat demiş ki:ya varya adamı bulup dicem yani bad horsie 1 mi kullanıyorsun 2'mi die ya?
çözemedik..
bide şunu anlamadaım adam distortion olarak amfi distortionu mu kullanıyor?
Eskiden Metin Türkcan 5150 kullanırdı Şebnem Ferah konserlerinde. Şebnem Ferah da sanırım 2x12 bir Peavey combo kullanırdı... Zamanı olan birisi bijen'e ö.m. atsın bu başlığın linkini vererek...Eldrun demiş ki:OnurBattal demiş ki:Amplisi kimi zaman Marshall Tsl100 kimi zaman peavey 5150. Ama son 2 yıldır çoğunlukla Marshall tsl100 kullanmakta. Ve driveda da Tsl100 kullanıyor. Ve wah olarak bad horsie 1 kullanıyor.
Küçük bar programlarında ise marshall mg100 kafa ya da vs100 kafa amplilerden birisini kullanıyor.
Bad horsie 2 Ogünün setupta olabilir..
valla şebnem'in her konserinde 5150 konuluyor ama metin'in peavey'e gitarı taktığını daha görmedim.kaçırmış olabilirim tabi.sadece yaziyim dedim.5150ye şebnem'in kendi gitarını bağlıyorlar genelde.
fakat başka bir mesajda, footswitch bile kullanmıyor demişler, e drivedan cleana nasıl geçiyor bu arkadaş? :?