halilpazarlama demiş ki:
bir dünya butik pedal dizipte zikim gibi ses alan elemanlara şu setupı göstermek lazım. sahne arkasında ve soundcheckte pentagramı ve şebnem ferahı izlerken türkiyede çoğu gitaristin çalmak istediği bir sound ortaya çıktığını gördüğümü rahatlıkla söyleyebilirim. boss pedallarına bok ataraktan bilgi düzeyini yüksek göstermeye çalışan bir sürü adam var bu ve başka forumlarda. adam mis gibi dayamış 4 tane boss pedalı jcm 2000 tsl 100ün önüne püfür püfür çalıyor. ama pardon unutmuşum bu arkadaşların çoğu fusion jazz falan dinliyor. çok fazla metin türkcan dinlemem ama sonuçta gitardan ekmek yiyen ve türkiyede gitarist diyeceğimiz 3-5 adamdan biri. geri kalan zilyon tane butik pedal lambalı amfiyle osuruktan myspace kayıtları hazırlamakla meşguller.
heyt be engin ardıç gibi adamım 😀
Bu adamın setup'ından, Boss pedallarının kötü olmadığına, ve de oradan da GP'nin ne kadar "saçma" bir forum olduğuna atlayan yazıların var.
Neden?
Sen bizim forumdan birisiyle fazla mı yakınlaştın da haberim yok, ondan mı kıl oldun?
Veya kıskanıyor musun? Bence sebep o aslında.
Kim Boss kötü demiş te sanki böyle atıp tutmaya başlıyorsun.
Ben kendim uzun uzun BOSS SD-1'in empedans değerlerinin adam gibi yapıldığı zaman çok adam gibi pedal olduğunu, iyi diye geçen Ibanez TSlerden daha iyi olduğunu bol bol yazdım.
Onu bunu bırak bu forumda, GPde değil, bak bakalım ne yazmışız ne çizmişiz.
Sen daha önce buna benzerl lafları ekşisözlükte yazdın, kimliğin belli oldu, geldin yok "bebeler yapıyormuş, şu bu bahane" tükürdüğünü yaladın. Şimdi, aynısını sanırım yine yapacaksın.
Daha önce yazmıştım, seni tanımam etmem diye. İşin kötüsü tanımaya başlıyorum ve de keşke eskisi gibi kalsa da tanımasaydım da diyorum.
Hayatta başarılar.
B