Metronomu kaçırmak

Hiç bir sıkıntı yok herkesin başına gelebilir. Hatta profesyonel gitaristlerin bile başına geliyor. Kimse kusursuz çalamaz ögrenmek için hata yapmak lazım.
Sorunu tespit edin edemiyorsanız yardım alıp üzerine gidin. Moralinizi bozmayın.

Hiç bir sıkıntı yok herkesin başına gelebilir. Hatta profesyonel gitaristlerin bile başına geliyor. Kimse kusursuz çalamaz ögrenmek için hata yapmak lazım.
Sorunu tespit edin edemiyorsanız yardım alıp üzerine gidin.
Aynı şarkıyı tekrar çalıp kayıt aldım şimdi. Kusursuz oldu. Dünkü kayıtta hata yapmışım sadece. Müziği bırak falan diyorlar buradaki insanlar

Evet birazcık hızlı çalıyorsun metronoma göre buna tam kaçırma diyemeyiz ama en sonunda bir kaçırma yaşanıyor. Bu tip şeyleri böyle yazarak anlaman zor iyi bir hocayla çalışmalısın.

Video anlattığın kadar kötü değil ama çok sallanmışsın hem klasikte hem de elektroda. Metronomsuz çalmamaya özen göster. Kayıt alırken telefondan metronom açıp, kulaklıkla dinlerken çalabilirsin. Metronomsuz herkes sallanabilir. Nice büyük gruplar bile konserde başladığı metronomla zor bitirebilir şarkıyı (tabii bunda konser gazının etkisi de var). Hatta çoğu grubun bateristinin kulak monitöründe metronom da vardır. O yüzden metronom şart.

Gayet guzel sadece sondaki fa major tam tınlamamış onun dışında ritmik olarak sorun yok.
Kayıt alırken metronom kısık sesle çalıyordu. Kaçırmışım. Şu an farkettim metronomla kontrol edince. Bundan sonra her zaman kulaklıkla dinleyeceğim metronomu. Bizim insanımız da galeyana getirmeye meraklı. Bu çok ciddi bir problem. Müziği bırak falan filan yaptılar. Korktum. Bir kerelik hata yapmışım. Devamlı bir sorun yok çok şükür

Kayıt alırken metronom kısık sesle çalıyordu. Kaçırmışım. Şu an farkettim metronomla kontrol edince. Bundan sonra her zaman kulaklıkla dinleyeceğim metronomu. Bizim insanımız da galeyana getirmeye meraklı. Bu çok ciddi bir problem. Müziği bırak falan filan yaptılar. Korktum. Bir kerelik hata yapmışım. Devamlı bir sorun yok çok şükür

Enstrumanına mükemmel derecede hakim olduğu halde konserlerde metronomu göz ardı edeb bir sürü solist var, metronom çalışmak için iyidir fakat sürekli metronoma bağlı kalınması gerekir diye bir kural da yok.

Ritim duygusu müziksel yeteneğin sadece bir parçası ve zaman içerisinde gelişitirilebilir.

Enstrumanına mükemmel derecede hakim olduğu halde konserlerde metronomu göz ardı edeb bir sürü solist var, metronom çalışmak için iyidir fakat sürekli metronoma bağlı kalınması gerekir diye bir kural da yok.

Ritim duygusu müziksel yeteneğin sadece bir parçası ve zaman içerisinde gelişitirilebilir.
Anladım. Ben daha bir yıldır gitarla uğraşıyorum. Zamanla gelişir umarım

Geri