Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canım basçım doğukan'ım, saol abi iyi dileklerin için, elimizden geldiğince güzel şeyler yapmaya çalışıorz... siz arkadaşlarımızın destekleriyle daha iyi yapacaz umarım 😀
çok teşekkürler sercan, gerçekten coverlanması zor bir parçaydı, özlem tekin'i biz de çok seviyoruz ve güzel bişey olsun istedik... umarım birazcık da olsa başarabilmişizdir...
İnanın başardınız arkadşalar ben çok zevk aldım dinlerken ve tabi ki canlı canlı olarak dinlemek için sabırsızlanıyorum... Umarım fırsatı oolur... Ya ben gelcem yada sizi getittircem artık 😀😀
merhabalar,
bu hafta çarşamba, baharın zonguldak'a gitmesi nedeniyle insula programımız iptal, sonraki hafta kaldığımız yerden devam edeceğiz..
görüşmek üzere kalın sağlıcakla..
çok teşekkür ederiz efenim, onur abimizin ve çağdaşımızın başımızın üstünde yeri var, ne zaman isterseniz bekleriz, mutlu oluruz 🙂
14 eylül cuma, yani yarın 🙂 yine 20.30-23.30 arası insula sahnesindeyiz..
geçen program çok keyifliydi tamamını seyredemedim ama yettide arttı🙂canavar gibi yaldır yaldır(en canavar sercandı🙂)şahsen çok keyif aldım....musicman'dan ne yakışırmış kardeşime.....maşallah🙂
teşekkürler berkayım, o senin canavarlığın, enerjin 🙂 daha güzelleri senin olsun inşallah (gerçi victoria'dan güzeli varmı bilmiyorum 😛)
son dakika haberi;
bugünkü (cuma) Insula programımız iptal edilmiştir arkadaşlar, haftaya devam edecektir muhtemelen, gelişmeleri tekrar bildiricez elbette ama bugün için özür dileriz gelmeye niyetli arkadaşlardan..
görüşmek üzere..