ben acaip yorgunum, acaip öldüm, çok enteresan bi ruh halinde yazıorm walla bu mesajı... gökhan'ın mesajını okuduktan sonra walla yazasım geldi... 😀
gökhan walla hiç önemli deil, bizim için de çok güzel ve keyifli geçeceğini düşündüğüm bir tecrübe olacağı kanısındayım... eh bi de havalar güzel oldu mu işte o zmaan kim tutar bizi 😀 ben mayomu gtircem walla, bakarsın ıslanma şansımız olur biraz da... 😀
Endorphine grubumdan sayın ve çok sevgili basçım doğu... walla çok sağolasın kardeşim, desteklerinizi hiç unutamam ki, sen de meraklanma, en yakın zamanda Endorphine'i layık olduğu yerlere taşıyacağız... Bizim için ne kadar özel bir grup olduğunu herkes biliyor, başkaları için de ööle olucak... 😀
Gestapo grubundan Mert, çok sağolun walla kardeşim, desteğinizi hep hissettik ve gördük... sizleri de sık sık sahnede görmeye de alıştık ve alıştıkça daha çok istiyoruz... 😀 hatırladığım kadarıyla, sizin ilk çalışmalara başladığınız zamandan bu yana Endorphine sahne almadı ve en kısa zamanda beraber bi organizasyonda olmak bizi son derece mutlu edecektir...
eh çok saçmalamaya başladım ya, dur diyen de çıkmadı, ama artık susayım...
son sözlerimi Deniz abi için harcıyım,...
... hard-case için saol abi, bak, kullanacak zaman geldi işte... 😀 çok sağolasın...