A alperrepla 21 Mayıs 2025 #1 Merhabalar ben elektro gitarımı aldım ve şuan elimde Marshall mg 10 var.Sizce değiştirip başka bir amfi mi alayım yoksa mg 10 kalsın mı?evde çalacağım
Merhabalar ben elektro gitarımı aldım ve şuan elimde Marshall mg 10 var.Sizce değiştirip başka bir amfi mi alayım yoksa mg 10 kalsın mı?evde çalacağım
Katatonia 21 Mayıs 2025 #2 İyi bir amfi değil ama ilk önce ses ya da ton aramak yerine tuşenizi geliştirin. Boşverin amfiyi manfiyi değiştirmeyi.
İyi bir amfi değil ama ilk önce ses ya da ton aramak yerine tuşenizi geliştirin. Boşverin amfiyi manfiyi değiştirmeyi.
YT 22 Mayıs 2025 #3 alperrepla demiş ki: Merhabalar ben elektro gitarımı aldım ve şuan elimde Marshall mg 10 var.Sizce değiştirip başka bir amfi mi alayım yoksa mg 10 kalsın mı?evde çalacağım Hepsini görmek için tıklayın... Açık uçlu soru olmuş. Bence değiştir daha iyi bir amfi al mg 10 sarmadıysa. Napcan mg 10'u 😃
alperrepla demiş ki: Merhabalar ben elektro gitarımı aldım ve şuan elimde Marshall mg 10 var.Sizce değiştirip başka bir amfi mi alayım yoksa mg 10 kalsın mı?evde çalacağım Hepsini görmek için tıklayın... Açık uçlu soru olmuş. Bence değiştir daha iyi bir amfi al mg 10 sarmadıysa. Napcan mg 10'u 😃